2777
2789
عنوان

معیارتون برای ازدواج چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معیارم اینه که معیاری نداشته باشم ، تو ازدواج همه خودشونو قوی نشون میدن ، دخترا ناز می کنند و پسرا ادعای قوی بودن دارند . 

کاش اصلا ازدواج طور دیگه بود .

اینطوری بود که همه میتونستن همونی که هستند رو ، رونمایی کنن . مثل دوستان صمیمی که همه چی رو و همه کار رو چه بد و چه خوب ، به هم میگیم ، 

در فرهنگ ازدواج ما ، همش قبل ازدواج پنهان کاری هست،  هیچکدوم از ما معصوم نیستیم ، این ذات آدمه،  تو ایران همه مجبوریم نقش بازی کنیم ، ولی آخرش رو میشه .

شخصیتش و مرد بودنشاخلاق و صبوریپولدار بودنش مهم نیست اما اینکه کارش براش مهم باشه و اهل پیشرفت باشه ...

درسته من تو جلسه خواستگاری از اینش خوشم آمد که فقط راجع به خودش و دستاوردهای خودش در زندگی صحبت کرد و حتی گفت که به خانوادش هم کمک میکنه!

زیادهکتابخون باشهسوپرایز معنوی کنه نه مادیقهوه خور باشههر جمعه بریم تفریحعاشق گل باشهعاشق ورزش باشهد ...

اینا مهمترینش بودن؟

اگه بجای گل خریدن مشغول گل کشیدن بشه چی؟

یا هر هفته با مادرشوهر و جاری برید تفریح و بدون اونا جایی نره؟

و یا اینکه تو تمام مناسبت‌ها بهت یه بوس هدیه بده دریغ از یه کادو، فردا نمیگی خسیسه؟

من دیگه الان ازدواج کردم 

ولی معیارامو‌ داخل نود گوشیم نوشتم 

میذارم برات 

ویژگی های همسر اینده من

هم کفو بودن فرهنگی

درکم کنه

تشابه اعتقادی مذهبی

راستگو 

مهربان

چشم پاک

وفادار 

خانواده دوست 

قدرشناس

من اولویتش باشم 

کاری و اینده نگر 

با احساس 

رمانتیک

با وقار و سنگین 

دست و دلباز 

رفیق و تکیه گاه

باگذشت

خوشتیپ 

جذابیت جنسی

خانواده تحصیل کرده 

شغل تجریحا علوم‌پزشکی

الان همسرم همشو داره😁 البته همون اول داشت که تونست همسرم بشه 

من معیارام اصلا مالی نبود ولی دوست داشتم شغلش حیطه شغلی خودم باشه که دیگه هم دانشگاهی بودیم و هم رشته بودیم. الان حقوق خودم و همسرم تقریبا مثل همه اون ۶-۷ تومن بیشتر داره چون یه مطب خصصوصی عصرا میره. 

دیروز اون طور توی اون تاپیک امروز هم این طور . گویا زنان در روزهای روج و فرد هفته نظرهای متفاوتی دارن . یا از استارتر الگو می گیرن 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اینا مهمترینش بودن؟اگه بجای گل خریدن مشغول گل کشیدن بشه چی؟یا هر هفته با مادرشوهر و جاری برید تفریح ...

اره اینا مهم ترینش بودن

من جنبه مثبت گفتم نه منفی..

دراخر من از مادیات فرار میکنم.. 

دنبال معنویاتم

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

دیروز اون طور توی اون تاپیک امروز هم این طور . گویا زنان در روزهای روج و فرد هفته نظرهای متفاوتی دار ...

زوج و فرد

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
من دیگه الان ازدواج کردم ولی معیارامو‌ داخل نود گوشیم نوشتم میذارم برات ویژگی های همسر اینده منهم کف ...

اون آخریش را که خوندم که گفتید ترجیحا شغل علوم پزشکی گفتم شاید نیازمندی های شغلی برنامه دیواره 

من دیگه الان ازدواج کردم ولی معیارامو‌ داخل نود گوشیم نوشتم میذارم برات ویژگی های همسر اینده منهم کف ...

اما خوب بود واقعا معیارهاتون

درآمد 

و خونه و. ماشبن 

یکمم چهره😁

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

تحصیلات مهم ترین معیارمه و مرد سالار و امل نبودن و تناسب فرهنگی و اعتقادی خانواده ها و این که قصد جدی مهاجرت داشته باشه 

امیدوارم یه عده نپرن وسط که تحصیلات شعور نمیاره چون ترک تحصیل هم شعور نمیاره!!! 

شعور کلا یه معیار دیگه ست که اونم توی جایگاه خودش بهش توجه میکنیم !!! 

.

درسته من تو جلسه خواستگاری از اینش خوشم آمد که فقط راجع به خودش و دستاوردهای خودش در زندگی صحبت کرد ...

ببین اینم مهمه که به پدر مادرش بیش از حد وابسته نباشه یعنی هر دو طرف نباید وابسته باشند 

مرد بچه ننه و کسی که از سمت پدر مادر کنترل شده هیچ اختیاری از خودش نداره رو نمیشه تحمل کرد