2777
2789

واسه چیزای الکی خیلی زود اعصابم بهم میریزه سریع بداخلاق میشم و دادو بیداد میکنم...خودم دگ از این وضعیت خسته شدم بخدا دلم میخواد خوب شم ولی نمیشه...

مثلا صدای غذا خوردن یکی شدیدااا رو مخمه یا وقتی یکی چیزیو نمیفهمه و باید بهش توضیح بدم عصبی میشم اخرم سرش داد میزنم ۵ دقیقه بعدم از کارم پشیمون میشم😢 یا مثلا شبا ک میخوام بخوابم هیچ صدایی نباید بیاد اگ کسی خروپوف کنه میرم بیدارش میکنم نصفه شبی😑😣 

کاربر @delbarjannهستم.(مشاوره و برنامه ریزی کنکور)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبعت گرم و خشکه

باید تعدیل کنه تا تحریک پذیری از بین بره

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
برو ازمایش بده کم خونی یا چیزای دیگه بدن هم باعث بهم خوردن سیستم اعصاب بدن میشن حتما یه ازمایش کلی ب ...

اره ازمایش دادم یه کوچولو کم خونم خیلی نه...یه کمم ویتامین د کم دارم

کاربر @delbarjannهستم.(مشاوره و برنامه ریزی کنکور)

آهن بدنتون و روي كمه

قرص اهن خارجي بخور

قزص زينك پلاس هم خارجي بخر و بخور 

خوب ميشي عزيزم

از كوره در رفتن مال كمبود مواد معدني در بدنه

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

اعصابت ضعيفه     منم  شب ها  واسه خواب اينجوريم  با صداي كسي از خواب بيدار شم ديووونه ميشم    قبلا  ها اينجوري نبودم  ها   ميون هزار تا سر وصدا  مي خوابيدم    چاره پيدا كردي  به منم بگو