2777
2789
عنوان

ابله مرغون گرفتم کمک

53 بازدید | 11 پست

از پریشب تو خواب تب کردم از دیروز تموم بدنم میخاره و میسوزه و که دیدم پر دونه های قرمز و چرکی شده دیشب ۳۹ درجه تب کردم و استخون درد داشتم امروز حالم بهتره ولی تمام بدنم شده دونه صورتم پرشده سرم خیلی میخاره ، صبح رفتم دکتر سه تا قرص داده ولی پماد نداده شنیدم میگن پماد بهتره کسی تجربه ای داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه هام ک گرفتن دکتر پماد کارامین و کالاندولان داد و شربت استامینوفن و شربت سیتریزین

چندسالشونه؟ من یه دختر هفت ساله و پسر ۲ ساله دارم خیلی میترسم اوناهم بگیرن😭

هیچ درمانی نداره پروسش باید طی بشه 

فقط نخارون که جاش نمونه 

پسرم گرفت مادر شوهرم عنبر النسارا دود میکرد چن بار که عفونی نشن شنیدم واسه بزرگسالا قرص میدن تا وخیم نشن مال تبخاله حالا بزن نت تحقیق کن 

هیچ درمانی نداره پروسش باید طی بشه فقط نخارون که جاش نمونه پسرم گرفت مادر شوهرم عنبر النسارا دود میک ...

اصلا نمیخارونم ، قرصشو دکتر داده بهم، ولی همین الانشم چندتاشون چرکین

میترسم پسرم دونه هاشو بکنه و جاش بمونه. واس بچه هاتون چطور بود خیلی اذیت شدن؟

هر ی ساعت دوساعت واسشون پماد میزدم شربتاشونم هر4تا6ساعت میدادم ک خارش نداشته باشند مرتب هم حمامشون میدادم اما لیف نمیکشیدم ک یوقت دونه هاش نکنه