2777
2789
عنوان

بچه فضول فامیل و چیکارکنم😭

351 بازدید | 24 پست

یه بچه حرف گوش نکن هیچی حالیش نیست ۷سالشه انگاربادیوارحرف میزنی بسکه بی اهمیته شلوغ خونه رو انقد بهم میریزه ک ازکت وکول میافتم اگ دوساعت توخونمون باشه همیشه خدا میگ من میخوام برم خونه فلانی(من) بامهربونی بامنطق باعصبانیت بهش میگن اجازه نمیدم وبازمسگ میرم ودرنهایت گریه میکنه و میاد پدرمنودربیاره فقط خسته شدم ازدستش انقدم کثیفه حال بهم زن دست میکنه دماغش میماله همه جای خونه بشدتم دروغگو.سگ محلشم نمیذارم بازهمین اش وهمین کاسه چیکارکنم راه حل بدین

آتیشش بزن🙄

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راه نده.درو باز نکن.بگو حمام بودم دسشویی بودم هندزفری تو گوشم بوده صدای زنگ رو نشنیدم

کاش زنگ میزدن بازنمیکردم میرم دودیقه بیرون هوابخوره ب سرم اونم ک همیشه وله تو خیابون وکوچه یه بارگفتم اذیتم میکنه ولی انگارن انگار خانوادش دلشون میخواد اذیت شم ..فامیل شوهره

بهش اخم نکن اصلا نشون بده خوشت نمیاد ازش اومد خونتم همش دعواش کنه خودش دیگ نمیاد

همه اینکارارو میکنم میگم ک اضلا محل نمیذارم میگ بیام میگم نمیبرمت بازمیگ من میخوام برررم..سرش دادم میزنم اصلا نمیترسه کم موندم بگیرم کتکش بزنم.هرکاری میکنه بهش میگن عیبی نداره اونم شده این ادم لوس ونترس

جلو پدر و مادرش یه چک میزنی زیر گوشش درست میشه باور کن

بیخیال ترازاونا ندارم تازه انقدم پررو هستنگفتم اذیتم میکنه بهشون برخوردواسم قیافه گرفتن انگاروظیفمه منه بچشونونگه دارم

رک و مستقیم جلو خانوادش بگو ببخشید من خونه یه کم کار دارم نمیتونم با خودم ببرمش.

یا مثلا شرمنده فلا کمد رو ریختم بیرون وسایلا وسطه نمیتونم.

چندبار پشت هم دلیل بیار و راهش نده.

شاید تاثیر داشت دیگه نیومد.

به ناراحتی اونا هم اهمیت نده وقتی اونا به آرامش تو اهمیت نمیدن

خدایا شکرت
فامیل نزدیکه؟حتما یه اختلالی داره

اره فامیل شوهرمه..ب نظر من ک بیش فعال والبته ضدیدا لوسه.وگرنه کم نداره اصلا فک کن میگم دستتو بشور میگ باش الکی میره سمت دستشویی بعدمیاد میگ شستم اخه من جایی بودم ک ب دستشویی دید نداشت میدونست نمی بینم پس نمیشه گفت بوه کم داره فقط مقصرخانوادشن ک زیادی ولش کردن والبته لوس