2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه چند لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 64 پست
اره دقیقا انگار قفله شایدم پرده بکارت هست ولی سفته بدنم هم شل میکنم اصلا بدنم قفل نمیشه

ن پرده نیست

اصللا چیزی ب نام پرده بکارت و من قبول ندارم و حتی علمیش این نیست که باعث وارد نشدن چیزی بشه اونجوری خون پریودتم خارج نمیشه؛ این مشکل انقباض لگنت هست و طبیعیه

من حتی با دررد شدیدی ک داشتم یک قطره ام خونریزی نداشتم اصلا،و خیلی ببخشید الان بعد از پریودام ک رابطه داشته یاشم مثل روز اول واژنم جمع میشه چون کشسانه واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم منظورت رو متوجه میشم من خودمم دقیقا به خاطر همین موفق نشدم فعلا ولی خب طبق شنیده ها تنها راه ...

خداروشکر تجربه منو کسی داشته و البته امیدوارم موفق بشید  

شما هم همینی ؟ 

درد و سوزش زیاد ؟

ن پرده نیستاصللا چیزی ب نام پرده بکارت و من قبول ندارم و حتی علمیش این نیست که باعث وارد نشدن چیزی ب ...

تو تایم پریود درد بیشتره؟ 

چکار کنم لگنم سفت نشه؟ خودم که حس میکنم شل هستم کامل 

چه بخوای چه نخواهی باید یبار برای همیشه اجازه بدی بره تا تهش.اگه نمی‌خوای دکتر بری معاینه بشی پس خود ...

اولش هم نمیره چه برسه به بقیه ش 

اخه میترسم برم دکتر الکی یچیز بگه بیشتر استرس بگیرم 

منم فکر میکنم بلد نیستیم

من یادمه بی حسی هم استفاده کردم جواب نداد برام ..حالا شما بگیر شاید برا شما جواب داد ... من به حدی درد داشتم که گریه میکردم فقط...فکر کن به شوهرم میگفتم بیا بهم بزنیم نمیشه 😐...صبر و حوصله طرف مقابلت خیلی مهمه عزیزم... 

من هنوزم تو رابطه هام خیلی درد دارم ..بعد از پریودی حس میکنم دوباره بسته شده ..یا اولین رابطه بعد از سقط م وحشتناک بود ...امیدوارم از شما اینجوری نباشه که خییلی بده 

تو تایم پریود درد بیشتره؟ چکار کنم لگنم سفت نشه؟ خودم که حس میکنم شل هستم کامل

نه ولی چون مثلا خب رحم خونریزی داره بعدش یکم خشک تر میشه و خب یک هفته اینا بینش فاصله میوفته میگم یعنی واژن و رحم جمع میشه گشاد نمیمونه، ولی فقط باید تجربش کنی تا ریلکس شی نسبت بهش اللنم اگر سفت شدن لگنت دست خودت نیست پس واژنیسموس داری برو دکتر زنان ولی این بیماری بیشتر ریشه روانی داره یعنی بخاطر استرس و اینام میشه

من یادمه بی حسی هم استفاده کردم جواب نداد برام ..حالا شما بگیر شاید برا شما جواب داد ... من به حدی د ...

تاثیر نداره بی حسی 

درد عجیبیه جونمو میگیره انگار 

منم گریه میکنم دقیقا

نه ولی چون مثلا خب رحم خونریزی داره بعدش یکم خشک تر میشه و خب یک هفته اینا بینش فاصله میوفته میگم یع ...

اره باید خودم‌ رو خودم‌کار‌کنم که بتونم 

من سعی میکنم تحمل کنم ولی نمیشه هم میترسم آسیب ببینم