2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه چند لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 64 پست
واقعا؟ نمیدونستم یعنی حتما همینه ؟ طبیعی نیست دردم

ازه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم متوجه شدم ولی نمیشه انگار نمیدونم ما بلد نیستیم شایدیه مانع هست انگار که خیلی سفته

خب شاید واژنیسموس داری چون این بیماری باعث انقباض ناخوداگاه لگن میشه و نمیتونید دخول کنید انگار قفله،خیلی معذرت میخام ولی از شوهرت بخواه چند بار با یک انگشتش انجام بده،درد نداره و کمکت میکنه تا حدودی من اینم امتحان کردم،از لحاظ روانی ام خودتو اروم کن استرس نگیر

اخه تو به لحظه تموم نمیشه یه مانعی هست انگار سفته نمیدونم چطور بگم

قبل از ارتباط بهتره دکتر زنان برید بعضی ها حتی بکارت بسته دارن که ممکنه نیاز به عمل داشته باشه ولی فکر نکنم شما اینطور باشی بهتره حتما بری دکتر زنان نوعش رو بگه خیالت راحت تر میشه

درک میکنه ولی خسته شده دیگه حق هم داره منم موندم چکار کنم

عزیزم ترس نداره شما همه چیو بسپار به خودش خودش 

بهتر می‌دونه چی‌کار کنه 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
والا بعضیا میگفتن درد نداره من فکر نمیکردم در این حد درد داشته باشه

ببخشید رک نیگم من مردم انقدم خونریزی داشتم حتی از پتو رد سد تخت خابمم کثیف شد. آدما باهم فرق دارن عزیزم. خدای نکرده ساید واژینیسموس دارین؟ که دمتر تشخیص میده و درمان میکنه حتما بذو دکتر

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اخه تو به لحظه تموم نمیشه یه مانعی هست انگار سفته نمیدونم چطور بگم

میدونم منظورت رو متوجه میشم من خودمم دقیقا به خاطر همین موفق نشدم فعلا ولی خب طبق شنیده ها تنها راه اینکه شل کنی 

خب شاید واژنیسموس داری چون این بیماری باعث انقباض ناخوداگاه لگن میشه و نمیتونید دخول کنید انگار قفله ...

اره دقیقا انگار قفله شایدم پرده بکارت هست 

ولی سفته 

بدنم هم شل میکنم اصلا بدنم قفل نمیشه