mr_hamiid مدیر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1973 عنوان آقا هستم▪️ وقتی یه آقا لایک های اینجا رو درو میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 138 پست سلامخیلی خواستم ریا نشهولی خب بذار یه بارم ریا بشه 😅این تاپیک صرفا جنبه فان داره پس خیلی جدی نگیرید (( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم! 1403/05/29 | 23:36 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18884 اینا که جنبه فان داره اصلا ارزش ندارهمیخوای چیکار لایک زیادوبه زندگیت برس آیدای شاملو منم شوخی کردممممبه زندگیم برسم؟زندگی من آقا احمدمه آقایی جذابممنگو شاملو..بگو آقای شاعرررر🥺😂 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
mr_hamiid مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1973 نمیدونم چی بگم امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره ممنونم ک وقتتون رو در اختیارم گذاشتین🙏🏻من واقع ... خواهش میکنمخیلی تلخه که یه خانم نتونه به کسی که بهش علاقه داره حرفشو بزنه.ممنونم از محبت شماحس شما حس زیبا و مقدسی هستکاش راهی براتون بودامیدوارم بهش برسید و راهی پیدا کنید (( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
m_hoooo عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 1422 خواهش میکنمخیلی تلخه که یه خانم نتونه به کسی که بهش علاقه داره حرفشو بزنه.ممنونم از محبت شماحس شما ح ... ممنون بزرگوارید🙏🏻✨
mr_hamiid مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1973 منم شوخی کردممممبه زندگیم برسم؟زندگی من آقا احمدمه آقایی جذابممنگو شاملو..بگو آقای شاعرررر🥺😂 خب خدا واسه همدیگه حفظتون کنههمسرتون شاعر هستن؟خب منم ترانه سُرا هستم البته فعلا تو سایه ها نشستم (( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18884 خب خدا واسه همدیگه حفظتون کنههمسرتون شاعر هستن؟خب منم ترانه سُرا هستم البته فعلا تو سایه ها نشستم آره آقاییم قربون چشماش برم شاعره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مگه نمیدونی قضیه عشق مارو؟؟؟جهانی شده کههه چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
mr_hamiid مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1973 آره آقاییم قربون چشماش برم شاعره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مگه نمیدونی قضیه عشق مارو؟؟؟جهانی شده کههه نهقضیه چیه؟ (( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18884 نهقضیه چیه؟ هیچی خب آقام همیشه برام شعر میگهو کتابش هم چاپ شده دورش بگردممممولی این مردم پشت سرش حرف زیاد میزنن بهم میگن آیدا شاملو بهت خیانت کردهولی من مرد خودمو میشناسم اهل این چیزا نیست💔🥺 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
mr_hamiid مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1973 هیچی خب آقام همیشه برام شعر میگهو کتابش هم چاپ شده دورش بگردممممولی این مردم پشت سرش حرف زیاد میزنن ... خب چه چیزی از این جهانی شده؟ اینکه پشت سر شوهرت شایعه میسازن؟؟؟ یا شعرهاشون شهرت پیدا کرده؟؟اگه بخوای به حرف مردم گوش بدی که دیگه چیزی از زندگی واست باقی نمیمونه (( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18884 خب چه چیزی از این جهانی شده؟ اینکه پشت سر شوهرت شایعه میسازن؟؟؟ یا شعرهاشون شهرت پیدا کرده؟؟اگه بخوا ... اسکلم کردی؟یا واقعا نمیدونی؟😂 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
bastanisonti85 عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1729 خب چه چیزی از این جهانی شده؟ اینکه پشت سر شوهرت شایعه میسازن؟؟؟ یا شعرهاشون شهرت پیدا کرده؟؟اگه بخوا ... سلام من ی اسکرین شات براتون میفرستم ی نظر بدین راجبش فقط انلاین بودین بگین ک زود پاکش کنم ممنون میشم
mr_hamiid مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1973 اسکلم کردی؟یا واقعا نمیدونی؟😂 نه همسرتون اسمش چیه؟ نمیدونم چی میگی؟نکنه منظورت خود شاملو هست؟؟ خودتم آیدا فرض کردی؟ اسکلمان کرده اید نیمه شبی؟ (( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
mr_hamiid مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1973 سلام من ی اسکرین شات براتون میفرستم ی نظر بدین راجبش فقط انلاین بودین بگین ک زود پاکش کنم ممنون میشم اینجا؟باشه آنلاینم (( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18884 نه همسرتون اسمش چیه؟ نمیدونم چی میگی؟نکنه منظورت خود شاملو هست؟؟ خودتم آیدا فرض کردی؟ اسکلمان کرده ا ... شما اسکل کردی مارو😂من مجردماسمم گذاشتم آیدای شاملو چون به شعر و این چیزا علاقه دارم چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
mr_hamiid مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 1973 شما اسکل کردی مارو😂من مجردماسمم گذاشتم آیدای شاملو چون به شعر و این چیزا علاقه دارم خدا بگم چیکارت کنه؟باورم شد که شوهرت شاعره😂😂😂با آیدا خود خویشتن پنداری کردی (همون همزاد پنداری) (( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18884 خدا بگم چیکارت کنه؟باورم شد که شوهرت شاعره😂😂😂با آیدا خود خویشتن پنداری کردی (همون همزاد پنداری) واقعا باورت شددد؟من فکر کردم اسکلم کردییی چقدم بهت حرف زدم ببخشیددد🤣🌷🌹 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره