2777
2789
عنوان

آقا هستم▪️ وقتی یه آقا لایک های اینجا رو درو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 138 پست
من تسلیم 🏳🏳🏳🏳من تعظیممن سکوتمن کرنشمن خضوعجبه خلافت لایک دار اعظم به شما اعطا میشود

😂🙌

به کاربری قبلیم البته

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین دیگه می‌خواستم ببینم فردی با سن شما فکر می‌کنه دختره احساسی شده و داره بچه بازی در میاره یا ...

نه بچه بازی که نیست

بالاخره هر کی دل ببنده احساساتی باید بشه

منم اگه مثلا فردا بخوام ازدواج کنم باید آخرش به احساساتم توجه کنم و راه رو براشون باز بذارم

منظورم اینه که اونها داشتن انتخاب اشتباهی میکردن و با من به جایی نمیرسیدن

وگرنه عاشق شدن که زیباست

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
اوخی!ببین واسه پنجاه تا لایک چه خوشحاله

به قول خانمای نی نی سایت:

حسودای پلاستیکی

.

.

.

شوخی کردم

نه بچه بازی که نیستبالاخره هر کی دل ببنده احساساتی باید بشهمنم اگه مثلا فردا بخوام ازدواج کنم باید آ ...

خب شما از کجا متوجه شدین ک مناسب شما نیستن؟ بعد اینکه خودشون بهتون ابراز علاقه کردن؟ چجوری ابراز کردن؟ شما از قبل متوجه علاقه اونا شده بودین؟ 

خب شما از کجا متوجه شدین ک مناسب شما نیستن؟ بعد اینکه خودشون بهتون ابراز علاقه کردن؟ چجوری ابراز کرد ...

خب اونها جوون بودن یکیشون ۲۲ سالش بود و اونیکی ۱۹

نامردیه که بخوام منی که ۴۰ سالمه با اونها ازدواج کنم

اونها الان عاشقن اما فردا میفهمن که جوونیشون حروم شده.

خودشون پا پیش گذاشتن و بهم گفتن

تا حدودی فامیل بودیم

خب اونها جوون بودن یکیشون ۲۲ سالش بود و اونیکی ۱۹نامردیه که بخوام منی که ۴۰ سالمه با اونها ازدواج کن ...

به نظرم اگر دختر سن عقلیش بیشتر از سن واقعیش باشه مشکلی نداره. من خودم از اقای 36 ساله خوشم اومده خیلی وقته ولی هیچوقت نمی‌تونم ابرازش کنم بخاطر غرورم. ولی مطمعنم از نظر اخلاقی به مشکل نمیخورم چون من سن عقلیم بیشتر از سن واقعیم هست،خیلی از هیجانات همسنامم ندارم اصلا

به نظرم اگر دختر سن عقلیش بیشتر از سن واقعیش باشه مشکلی نداره. من خودم از اقای 36 ساله خوشم اومده خی ...

اتفاقا سن عقلی خیلی مهمه!

من تو ۳۵ سالگی سن عقلیم رشد کرد طوری که خودم فهمیدم

اما یه نکته مهمی رو نباید فراموش کنید:

الان به فرض من به اون خانم ۲۲ ساله جواب مثبت میدادم. خوب وقتی من ۶۰ سالمه اون تازه ۴۰ سالش شده!!!! و لاید با یه آدم پیر روزگار بگذرونه!

این اصلا جالب نیست

اتفاقا سن عقلی خیلی مهمه!من تو ۳۵ سالگی سن عقلیم رشد کرد طوری که خودم فهمیدماما یه نکته مهمی رو نبای ...

خب اگه واقعا بهتون علاقه داشته باشه و شماهم بروز باشید و روی سلامت و قیافه و هیکلتون کار کنید و ورزش کنید چ اشکالی داره آخه؟ 

من خودم به اون آقا در این حد علاقه دارم ک یه آلبوم توی گالری گوشیم دارم همش از استوری و پستاش اسکرین گرفتم و همش نگاه می‌کنم 

مدت زیادی هم هست بهش علاقه دارم

اولش فکر کردم هوسه ولی دیدم اصلا اینجوری نیست 

تازه من اصلا از طرف پدرمم کمبود محبت نداشتم ک مثلا بخوام فکر کنم چون محبت کم دیدم به اون آقا علاقه مند شدم اتفاقا از جانب پدرم کاملا تأمینم

خب اگه واقعا بهتون علاقه داشته باشه و شماهم بروز باشید و روی سلامت و قیافه و هیکلتون کار کنید و ورزش ...

نه کسی در مورد کمبود محبت حرف نزد

خب بله خیلی ها هم با اختلاف سنی زیاد زندگی خوبی دارن و خوشبختن

امیدوارم اون آقا قدر این دوست داشته شدن رو بدونه

چون ارزشمندترین چیز تو این دنیا اینه که کسی آدمو واسه خودش دوست داشته باشه

نه کسی در مورد کمبود محبت حرف نزدخب بله خیلی ها هم با اختلاف سنی زیاد زندگی خوبی دارن و خوشبختنامیدو ...

ممنونم من نمیدونم ماجرام به کجا برسه 

ولی به نظرم شما به اون دختر خانمی ک بهتون ابراز علاقه کرده فکر کنید حداقل باهاش حرف بزنید چون اگه واقعا بهتون علاقه داشته باشه من اون دختر رو کاملا درک می‌کنم. حداقلش اینه پیش مشاور برید

و منی که کامنتام دوتا لایک بیشتر نمیخورن چی باید بگمممم؟

بیشترینش تو پربازدیدی بود بیست و نمیدونم چند تا خورد😐

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

ممنونم من نمیدونم ماجرام به کجا برسه ولی به نظرم شما به اون دختر خانمی ک بهتون ابراز علاقه کرده فکر ...

اون اولیه کا عروس شد رفت 😂

دومیه رفته کانادا و خبرهایی رسیده که قرار اونم نامزد کنه

و منی که کامنتام دوتا لایک بیشتر نمیخورن چی باید بگمممم؟بیشترینش تو پربازدیدی بود بیست و نمیدونم چند ...

اینا که جنبه فان داره اصلا ارزش نداره

میخوای چیکار لایک زیادو

به زندگیت برس آیدای شاملو

اون اولیه کا عروس شد رفت 😂دومیه رفته کانادا و خبرهایی رسیده که قرار اونم نامزد کنه

نمی‌دونم چی بگم امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره ممنونم ک وقتتون رو در اختیارم گذاشتین🙏🏻

من واقعا نیاز داشتم ببینم حس من به دید آقای 40 سال چجوری هست

البته من ک نمی‌تونم به اون آقا ابراز کنم 

ولی در کل ممنونم🙏🏻✨