2777
2789
ببخشید من نمیدونستم ابادان مرز دارهمرز شلمچه همون مرز ابادان میشه درسته؟

بله مرز آبادان و خرمشهر 

ولی توصیه میکنم اینجا انتخاب نکنید چون فوق العاده هوا گرمه و سه روز رطوبت صددرصدی هوا رو وحشتناک کرده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

شلمچه به نجف

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه ترین مرز تا نجف کدومه؟

نمی‌دونم 

من یک بار رفتم که ساعت هشت صبح حرکت کردیم چهار بعدازظهر نجف بودیم البته یه توقف تقریبا یک ساعت برای نهار و نماز داشتیم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

اسی اینترنتم ضعیف بود ببخشی دیر شد

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
خیلی محبت کردی عزیزم ممنونم

قربونت برم ❤🥰

خیلی دعاگوتون هستم انشاءالله واقعا محبت کردین

مرسییی از لطفت خیلی خوشحالم کردی😍

کاری نکردم جانم❤❤

سلام دوست عزیز ببخشید یه سوال داشتم ازتون شما کاشت ابرو انجام دادید راضی هستید.  ؟ واین که کدوم کلینیک کاشت ابرو تون رو انجام دادید کارشون خوبه ؟ من می‌خوام کاشت ابرو انجام بدم ولی نمی‌دونم کدوم کلینیک کارش خوبه. میشه راهنماییم کنید. ممنون میشم ازتون.