2777
2789

از کرمانشاه برو مرز خسروی

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس بلیط ابادان بگیرم.بعدم برم مرز شلمچه درسته؟این‌میشه کوتاه ترین مسیر

بله از فرودگاه مستقیم بری مرز خیلی نزدیکه فقط الان یکم ترافیکه یه چند دقیقه ای معطل میشی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بچه ها میگن از همون ابادان ۱۰ ۲۰ دقیقه راهه تا مرز

منظورش اینه که از مرز تا نجف مسیر طولانیه 

فکر کنم شش یا هشت ساعت راهه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مشهد

باید مرز مهران یا خسروی رو انتخاب کنی،

البته هواپیما محاله گیرت بیاد ،چون ایلام در طی سال هم که پیک پرواز نیست پروازهاش زود بسته میشه،الان که دیگه هیچی،

زمینی برو خسروی که به نسبت مهران هم خلوت تر و روان تر هست،از اونجا هم نجف‌.

از مشهد تا خسروی ۱۸ ساعت راهه،

از مرز خسروی تا هم نجف ۹ ساعت،

چقد دیر اقدام کردی دختر

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

اسی الان فاصله هارو میفرسم

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

مهران تا نجف

مرز خسروی به نجف