2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه هیچ رسانه اونجور شایسته مولاناست نمی پردازه بهش حتی در روز بزرگداشتش ولی در کشور همسایه ترک ...

درسته عزیزم متاسفانه تاریخ و فرهنگمون روز به روز کمرنگ تر میشه 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

بشنـو این نی چون شکــایت می‌کـــنـد

از  جـداییــهـــا  حکـــــایت  مـــی‌کــــنـد

کــــز نیستـــان تـــا  مـــــرا  ببریــــده‌انـد

در نفیــــــرم  مــــــرد و زن  نالیـــــده‌انـد

سینه خواهم شرحـــه شرحـــه از فراق

تـــا  بگـــویــم  شـــرح  درد  اشتیـــــاق

هـــر کسی کو دور ماند از اصل خویش

بـــاز جویـــد روزگــــــار وصـــل خـــویش

مــن بــــه هــــر جمعیتی نالان شـــدم

جفــت بــدحالان و خوش‌حالان شـــدم

هــر کســی از ظن خــود شــد یـار من

از  درون  مـن  نجســت  اســـرار  مــن

ســـر مــن از نالـــه‌ی مـــن دور نیست

لیـک چشم و گوش را آن نور نیست...

مولوی

خنک آن دم که نشینیم در ایوان من و تو / به دو نقش و به دو صورت به یکی جان من و تو /

داد باغ و دم مرغان بدهد آب حیات / آن زمانی که درآییم به بستان من و تو /

اختران فلک آیند به نظاره ما / مه خود را بنماییم بدیشان من و تو / من و تو بی من و تو جمع شویم از سر ذوق / خوش و فارغ ز خرافات پریشان من و تو /

طوطیان فلکی جمله شکرخوار شوند / در مقامی که بخندیم بدان سان من و تو /

این عجبتر که من و تو به یکی کنج این جا / هم در این دم به عراقیم و خراسان من و تو /

به یکی نقش بر این خاک و بر آن نقش دگر / در بهشت ابدی و شکرستان من و تو

مولوی - دیوان شمس 

همه اشعارش همه تفکرش خیلی جلوتر از زمان خودش بود ، حتی برای زمان ما هم خیلیا درک نمی کنن.   ...

بله متاسفانه تعداد کسانی که بتونن اشعار مولوی رو بدرستی تفسیر کنن خیلی کمه

کاش میان این همه هیاهو و بحث و جدل یکم به اسطوره های کشورمون اهمیت میدادییم به عنوان یک زن و یک مادر وظیفه ماست که این شعله رو در سینه نسل های اینده پرفروغ نگه دارییم