2777
2789

آنقدر که هواش خوبه و سرسبزه داخل خونه و باغ ها 

که دیگه امشب گفتم حتما باید بیام روستا بخوابم دو سه روز بمونم حالم عوض بشه 

آخه این نعناع ها چرا انقدر قشنگن🥺

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍

آره واقعاخیلی خوبه روستا .حال وهوای آدم عوض میشه 

این عکس روستای پدریمونه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
روستا برا تفریح و اخر هفته فقط خوبه وگرنه برا زندگی اصلا حاضر نیستم امکانات نداره

اتفاقا روستای مادریم از اون روستاها نیست که دامدار باشن 

همه باغ دارن و کشاورزن 

روستای پدریم دامدارن اینم عکسای روستای پدری

روستا برا تفریح و اخر هفته فقط خوبه وگرنه برا زندگی اصلا حاضر نیستم امکانات نداره

پس یه سربه روستای مابزن 😁.چیزی نیست که نداشته باشه 

حتی کافه هم داره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اتفاقا روستای مادریم از اون روستاها نیست که دامدار باشن همه باغ دارن و کشاورزن روستای پدریم دامدارن ...

لرستان نیست؟

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

اتفاقا روستای مادریم از اون روستاها نیست که دامدار باشن همه باغ دارن و کشاورزن روستای پدریم دامدارن ...

قشنگه ولی منظورم امکاناتی که شهر داره روستا نداره و سخته زندگی 

خوشبحالتون روستا خونه داریداینقدر دلم میخواد ی خونه توی روستای شمال داشته باشم تابستونا برم اونجا قش ...

روستا خونه نداریم ما 

ولی انقدر خانواده مادریم خونگرم و مهربونن من الان بدون دعوت اومدم شب بمونم آدمو میذارن روی سرشون 

با اینکه زیادم نزدیک نیستیم و عموی مامانمه ولی مثل عموی خودم دوستشون دارم و صمیمیم باهاشون