2777
2789

یه دوستی دارم آقاس بعد این چندتا اکانت داره و با یکی از اکانتش که این مدته بام حرف میزنه زیاد آنلاین نمیشه و با یکی از اکانتای دیگش که قبلا باهاش بیست چهار ساعته حرف میزدم فک کنم بیشتر آنلاین میشه 

اما یه دفعه به اکانت قبلیه پیام دادم دو طرفه پاکید 😂

منم کرمم گرفته میخوام اذیتش کنم برم به اکانت قبلیش پیام بدم؟ 

یا با اکانت ناشناس بهش پیام بدم ببینم زود جواب میده یا نه؟

چون تازگیا مث قبل زیاد باهام حرف نمیزنه میگه مشغله هام زیاد شدن میخوام بفهمم راست میگه یا نه🤨😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا مشغله هاش اون اکانتش رو چک میکنه واسه همینه😏😀

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

داره ازت دوری میکنه و توام نباید پیگیرش شی وقتی سراغی ازت نمیگیره دیگه این رفتارا چه دلیلی داره ؟

میخوام مطمن شم

چون شاید واقعا راست میگه 

الان با اکانت ناشناس به اکانت قبلیش پیام بدم مطمن شم؟

چون من اگه از چیزی مطمن شم کلا برا همیشه میزارمش کنار

رل زده رلشم رو اکانته دوست اجتماعی معنی نداره همش ابنمکه تا اون دختر مد نظر پیدا شه.

نمیدونم واقعا 

ولی خب اگه دست یه دختری باشه خوبه که پیام بدم یکم حالشو بگیرم بعدم ولش میکنم دیگ کاریش ندارم

با اکانت ناشناس به اکانت قبلیش پیام بدم مطمن شم؟چون من اگه از چیزی مطمن شم کلا برا همیشه میزارمش کنا ...

نمیدونم خودت میدونی 

اگه واقعا میزاریش کنار و میخوای دلت اروم بشه میتونی امتحانش کنی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀