2777
2789

به نام خدا 

اسم این سایت نی نی سایت،راهنمای بارداری و بچه داری هست 

سوال:آیا خانم های بالغ متاهل و فرزند دار اینجا فقط راجع به بارداری و بچه داری تاپیک میزنن؟پاسخ:خیر 

سوال ۲:پس موضوع عمده تاپیک های سایت مخصوص اقدام و بارداری چیه؟پاسخ:مادر شوهر،خواهر شوهر،خیانت،جاری و...

سوال ۳:تاپیک خانواده شوهر پربازدید و پر پاسخ میشه یا اون بیچاره ای که سوال بارداری داره؟پاسخ: خانواده شوهر 

نتیجه گیری:خانم های بالغ و عاقل و سن بالا و شووهر دار،خوشبحالتون شوهر دارین ما نداریم و فقط شوهر دارا میتونن بیان اینجا! وقتی شمام قوانین سایت رو رعایت کردید و فقط مطلقا راجع به بارداری تاپیک زدید،ماهم اینجارو ترک میکنیم وقتی شوهر کردیم میایم

این یه سایت عمومیه که مثلا من کنکوری میتونم افراد هم شرایط خودمو پیدا کنم و با اونا ارتباط بگیرم

شمام برید با متاهلا ارتباط بگیرید 

ضمنا سن رسمی سایت ۱۵ هست و هرکس بچه مدرسه ایه لزوما زیر ۱۵ نیست به عنوان مثال بنده ۱۷ سال و ۷ ماهمه

یا حق

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

باش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه یسری مشکلات دارن سن کما میرن کامت های بیخود میزارن و راهنمایی الکی .استار هم تحت تأثیر قرارمیگیره

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بودنتون مشکلی نداره ولی خیلی تو کامنت گذاشتن دقت کنید اکثرا دیدم هم سن و سالای شما میان یه تاگیک مفید رو به حاشیه میکشن و بشدت بد صحبت میکنن و تو مسائلی که هیچ تجربه ای درموردش ندارن نظرای مخرب میذارن

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

نی نی سایت ❌ مهد کودک ✅

نمیبینم شمای بالغ و غیر کودک یه تاپیک مفید و کار راه بنداز درباره بارداری زده باشی!

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️
مشکل اینه یسری مشکلات دارن سن کما میرن کامت های بیخود میزارن و راهنمایی الکی .استار هم تحت تأثیر قرا ...

مشکل اینه با کامنتهای بیخود موضوع تاپیک رو کلا به حاشیه میبرن

یا بی نهایت گستاخ و بی ادبن،همه نه البته

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

مشکل اینه یسری مشکلات دارن سن کما میرن کامت های بیخود میزارن و راهنمایی الکی .استار هم تحت تأثیر قرا ...

ببینید اینجور افراد که بخوان تو اون مسائل نظر بدن با اکانت های الکی و سن بالا میان که کسیم نمیتونه بشناستشون

منتهی به امثال من گیر میدن چون سنمو دیدن

کسی که مثلا مثل من تو اسمش تو اطلاعاتش زده چند سالشه،ترسی نداره که کسی گیر بهش بده یا توهین کنه چون خودمو معرفی کردم و میدونم کجا تاپیک بذارم 

بودنتون مشکلی نداره ولی خیلی تو کامنت گذاشتن دقت کنید اکثرا دیدم هم سن و سالای شما میان یه تاگیک مفی ...

ببینید اینجور افراد که بخوان تو اون مسائل نظر بدن با اکانت های الکی و سن بالا میان که کسیم نمیتونه بشناستشون

منتهی به امثال من گیر میدن چون سنمو دیدن

کسی که مثلا مثل من تو اسمش تو اطلاعاتش زده چند سالشه،ترسی نداره که کسی گیر بهش بده یا توهین کنه چون خودمو معرفی کردم و میدونم کجا تاپیک بذارم

باش اصن ما ساده شما لمسی ایفون ۱۴🤣🤣🤣🤣🤣

عاقبت کج‌ فهمی و مقاومت در برابر فکر کردن میشه این کامنت