2777
2789
عنوان

خانومای خیاط خواهشا بیاین یه لحظه😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 43 پست
مرسی عزیزم این مدل دامن به نظرتون خوبه پارچه کم نمیارم؟

فکر میکنم کم نمیاد 

این مدل هم قشنگه ولی اولی خوشگلتره

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

دو قد باید بگیری 

اگه عرضش کشی باشه کمه اگه نه با کمی دردسر میشه درستش کرد 

خودت میخوای بدوزی 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان مرسی عزیزم چه دامنی بدوزم به نظرتون که خوب دربیاد با این پارچه کم من😭😂

یکی از همین دوتا لباس رو می تونی در بیاری با پارچه ات 

دو متر کم نیست 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
این طرح میتونی الگو نکشی چون فون هست دامن و اوزمان داده

ااهان یعنی همون فون راسته رو اوازمان بدم اوکیه؟ 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
یکی از همین دوتا لباس رو می تونی در بیاری با پارچه ات دو متر کم نیست

خب خداروشکر خوب 😢

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
دو قد باید بگیری اگه عرضش کشی باشه کمه اگه نه با کمی دردسر میشه درستش کرد خودت میخوای بدوزی

اره عزیزم خودم میدوزم

خانمای هنرمندمن میخوام پارچه خودم بخرم لباس فرم بدوزمبنظرتون چه جنسی بگیرم که هم مناسب مدرسه باشه و ...

ترگال برای لباس مدرسه میگیرن 

دو قد باید بگیری اگه عرضش کشی باشه کمه اگه نه با کمی دردسر میشه درستش کرد خودت میخوای بدوزی

یه همچین دامنی میشع دوخت؟ 

یه همچین دامنی میشع دوخت؟

بله ولی برای بالاتنه کم میاری 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
بله ولی برای بالاتنه کم میاری

یعنی خیلی کم میاد؟ 

اگه اندازه قد رو کوتاه تر کنم اوکی میشه؟ 

باز این کمتر چین خورده شاید بشه اینو بدوزم نه؟ 

یعنی خیلی کم میاد؟ اگه اندازه قد رو کوتاه تر کنم اوکی میشه؟

باید پارچه رو پهن کنی 

ابعاد رو در بیاری خودت بهتر متوجه میشی 

نسبت بالا تنه و پایین رو در بیاری 

شاید جوری بشه که استین کوتاه بشه نه سه رب

باید پارچه رو پهن کنی ابعاد رو در بیاری خودت بهتر متوجه میشی نسبت بالا تنه و پایین رو در بیاری شاید ...

اگه استین کوتاه هم بشه اشکال نداره من مینرسم برای بالاتنه کم بیاد 😢

اگه استین کوتاه هم بشه اشکال نداره من مینرسم برای بالاتنه کم بیاد 😢

بازم اندازه بگیر