مرسی عزیزم این مدل دامن به نظرتون خوبه پارچه کم نمیارم؟
فکر میکنم کم نمیاد
این مدل هم قشنگه ولی اولی خوشگلتره
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
اگه عرضش کشی باشه کمه اگه نه با کمی دردسر میشه درستش کرد
خودت میخوای بدوزی
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اهان مرسی عزیزم چه دامنی بدوزم به نظرتون که خوب دربیاد با این پارچه کم من😭😂
یکی از همین دوتا لباس رو می تونی در بیاری با پارچه ات
دو متر کم نیست
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
خانمای هنرمندمن میخوام پارچه خودم بخرم لباس فرم بدوزمبنظرتون چه جنسی بگیرم که هم مناسب مدرسه باشه و ...
ترگال برای لباس مدرسه میگیرن
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
یعنی خیلی کم میاد؟ اگه اندازه قد رو کوتاه تر کنم اوکی میشه؟
باید پارچه رو پهن کنی
ابعاد رو در بیاری خودت بهتر متوجه میشی
نسبت بالا تنه و پایین رو در بیاری
شاید جوری بشه که استین کوتاه بشه نه سه رب
اگه استین کوتاه هم بشه اشکال نداره من مینرسم برای بالاتنه کم بیاد 😢
بازم اندازه بگیر