2777
2789
عنوان

خانومای خیاط خواهشا بیاین یه لحظه😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 43 پست
پارچه ات جنسش چیه امیدوارم نخی نباشه که آبرفت دارهکمی بخوای چین بدی فکر کنم کم میاد اندازه آستیناشمن ...

نه عزیزم نخی نیست جنسش ابرو بادیه 

ان شاءالله کم نیارم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
نه عزیزم نخی نیست جنسش ابرو بادیه ان شاءالله کم نیارم

چین ندین کم نمیاد

مبارک باشه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اندازه اس

عزیزم این دامن چه مدل الگویی میخواد البته دامنمو جلو بسته میخام 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
من فکر کردم 1/60 خریده

نه عرضش ۱۶۰

نه عزیزم نخی نیست جنسش ابرو بادیه ان شاءالله کم نیارم

ابرویادی قبل از دوخت پارچه ابروبادی رو اتو کنید کمی توی اتو پارچه کم میشه این چیزی بود که استاد خیاطی مون می‌گفت 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
چین ندین کم نمیادمبارک باشه

مرسی عزیزم این مدل دامن به نظرتون خوبه پارچه کم نمیارم؟ 

عزیزم به نظرت دامنو چی جوری بدوزم که خیلی چین دار نشه

من خودم عاشق چین سوزنیم 

که هرچقدر بخوای میشه چین داد

اما شما میخوای خیلی چین نداشته باشه میتونی پیلی بدی بهش چند مدل داشتم شیک بود اگر پیدا کنم میفرستم برات

نه من فکر کردم 1/60 پارچه خریدی دو متر کافیه زیاد هم هست قد آستین را بیشتر کن

اهان پس اگه میشه بیشتر کنم قد استین رو که خوبه 👍

من خودم عاشق چین سوزنیم که هرچقدر بخوای میشه چین داداما شما میخوای خیلی چین نداشته باشه میتونی پیلی ...

دورت بگرم مرسی عزیزم

حالا نمیدونم دامنو الگو بکشم یا همون الگوی بالاتنه رو پایینش گراف بچسبونم و اوازمان بدم😂😭

خانمای هنرمند

من میخوام پارچه خودم بخرم لباس فرم بدوزم

بنظرتون چه جنسی بگیرم که هم مناسب مدرسه باشه و هم چروک نشه خیلی؟و اینکه چند متر پارچه بخرم برا مانتو و شلوار؟

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

ابرویادی قبل از دوخت پارچه ابروبادی رو اتو کنید کمی توی اتو پارچه کم میشه این چیزی بود که استاد خیاط ...

اهان مرسی عزیزم 

چه دامنی بدوزم به نظرتون که خوب دربیاد با این پارچه کم من😭😂

اندازه اس

سلام عزیزم خوبی

خودم پارچه میخوان بخرم برا لباس فرم مدرسه

بنظرتون چه پارچه ای بگیرم که هم مناسب باشه و هم چروک نشه؟ و چند متر باشه خوبه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((: