2777
2789

لطفا بگید چقدر ماهیانه برای بچه هایی که مدرسه می رن هزینه می کنید هزینه مدرسه و کلاس های جانبی و..... بدونم استاندارد و میانگینش چقدره درستش چقدره لطفا میانگین رو بگید در ضمن می دونم به سن اینها بستگی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی خیلی کم میزارم خوراکی بخرن تو سال 3.4 بار کارت شو میبره مدرسه 1 دونه خوراکی می‌خره.... چون خودم همیشه تو خونه کوکی ویفر دونات کیک شیرینی کشمشی و.... اینها درست میکنم میزارم 

بهشون تذکر دادم که مداد و مداد رنگی این تعداد خریدم تا آخر سال همینه پس بیخودی به هوای مداد جدید تراش نکنید.... سعی می‌کنم خرج الکی نباشه الان به اندازه کافی مخارج زیاد هست.. مدرسه همون هزینه های جشن و اردو و کتاب کار دارم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

بیشتر هزینه خونه مال بچه ها نیست به نظرتون

اگه کنترل کنید نه.... بچه هر ماه چند دست لباس نمیخاد که هر روز هم تغییر سایز نداره دیگه من عید لباس بیرون خریدم و 2.3 دست لباس خونگی خب لباسای قبلش هم هست دیگه باز تا هوا سرد بشه 2.3 دست لباس گرم بخرم... 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

اگه کنترل کنید نه.... بچه هر ماه چند دست لباس نمیخاد که هر روز هم تغییر سایز نداره دیگه من عید لباس ...

هزینه ها فقط لباس نیست به قول شما در سال چند دست هست آموزشی و ... مدارس دولتی می رن یا غیرانتفاعی کلاس زبان و ..‌‌ نمی رن؟

هزینه ها فقط لباس نیست به قول شما در سال چند دست هست آموزشی و ... مدارس دولتی می رن یا غیرانتفاعی کل ...

دولتی ولی بهترین دولتی شهرمون نوشتم 

کلاس و اینا هم نه واقعا دختر من امسال کلاس اول بود خب ماها همه حرف هارو دقیقا کتابی که نمیگیم تو املا دخترم همون جور که میگیم می‌نوشت 😂😂حالا زبان مادری شونو کامل یاد بگیرن نمیخاد زبان دیگه یاد بگیره 😂

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

دختر من امسال می‌ره دوم تا الان فقط ۱۵۰۰ هزینه کوله و ی جامدادی دادم البته دختر من متاسفانه تنوع طلب شده و باید جلوس رو بگیرم البته خودم هم دوست دارم همیشه چیزهای جدید بذچبره ۲ ت هزینه ثبت نام مدرسه دادم ترمی ۸۰۰ پول زبان میدم بدون کتاب شنا هم هفته ای ی بار ۶۵ تومن خوراکی همسرم موقع تخفیف میخوره اینترنتی

لباس بیرونی فصلی ی بار 

خونگی تقریبا ۲ ماه ی دونه 

ما بچه نداریم بخاطر گرونی واقعا تو این گرونی نمیشه بجه دار شدن هزینه زایمان و آزمایش و دکتر ...بماند تا پوشک و شیرخشک و لباس و اسباب بازی بزرگم بشن کلاس و مدرسه ،سخته خدا به بچه دارها پول زیاد بده