2777
2789

دخترا بنطرتون علتش چیه دوهفته است حوصله هیچ کاری ندارم بیرون رفتم خرید کردم سفر رفتم نماز خوندم ورزش کردم روانشناس رفتم هر کاری که فکرش کنبد برای خوب شدن حالم ولی دخترا اگه تجربه داشتید بگید چرا بازم فرداش از خواب بیدارمیشم  حوصله هیچی ندارم خستگی شدید  بی حوصله  حتی چن روزه دیگه امتحان دارم نمیتونم حوصله  خوردن غذا هم ندارم به زورمیخورم بچه ها چیکار کنم حالم خوب شه خواهشا کسایی که تجربه کردن راهنمایی کنن چون خیلی از حال و احوال خودم خسته شدم مشکل خاصی ندارم بگید مشکل دارم تو زندگیم فقط یهویی دوهفته قبل این حس بم دست داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چک آپ کامل کن من که اینجوری بودم کم خونی شدیدوتیروییدداشتم

چکاپ کردم عزیزم ولی گفتن مشکلی نیست نمیدونم یه حالی رو دارم تجربه میکنم  که دارم حس خفگی میکنم  بدون مشکل

غذاهای مخصوص گرم مزاج بخور ببین درست میشی

خیر درس نشدم هر کاری که بگی انجام دادم از تفریح تا دکتر نا روانشماس تا دکتر چکاپ نمیدونم این حال بد چرا ولم نمبکنه

پس از تنهاییه

نه بابا چه تنهایی اصلا مجردی انتخاب خودمه و ارتنها بودن خودم لذت میبرم یهو اونطورا شدم یهو حالم بد شد یهویی نمیدونم چطور خلاص شم از این حال بد ابجی

نه بابا چه تنهایی اصلا مجردی انتخاب خودمه و ارتنها بودن خودم لذت میبرم یهو اونطورا شدم یهو حالم بد ش ...

سعی کن بری تو جمع و تنها نمونی..همین .... زندگیت رو یه کم تنوع بعش بده و مثل قبل نباشه.... 🙏