2777
2789
عنوان

سایت همسریابی و متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 84 پست
اون راحته عزیزماونم با زن برادر

چقدر شما عجیبین

چقدررشما عجیبین

چقدرررشما عجیبین

چقدررررررررررررررررر

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

استانر عزیز این اسمش خیانته مخصوصا اگه هنوز با همسرت زیر یک سقف زندگی‌میکنی شرافتمندانه زندگی‌ کن

میدونم 

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدرم دنبال پناهگاه باشه غلط غلطه 

حتی اگر شوهرش خیانت میکنه بازم دلیل میشه بخاطر کار غلط یکی دیگه ادم خودشم کار غلط رو انتخاب کنه؟ 

طلاق بگیره این دفعه با معیار درست توی محیط درست دنبال ادمی که میخواد بگرده 

🌱

سلام والله من که میگم مردها همه مثل همناین ماییم که چطور باهمون رفتار کنن یادشون بدیم تو صدتارمرد وی ...

میدونم

زندگی که من میخواستم یه زندگی پاک و عاشقانه بود

ولی وقتی برادرش نیست و بغل جاری پامیشه میاد بیرون....

میدونم

استارتر ی چیز دیگه هم ب ذهنم رسید گفتم بهت بگم... اون آدمی ک میدونه ی زن هنوز از شوهرش جدا نشده و باهاش وارد رابطه میشه هم آدم درستی نمیتونه باشه .

امیدوارم تصمیم درست بگیری

مهریه مگه نداری که برای سرپناه بعد از طلاقت به این فکر‌افتادی ؟

یه قرون هم نمیده یا به قول خودش انقد میدوونه که موهاتم رنگ دندونات شه

همه اسنادشو میزنه به اسم یکی دیگه

هر چقدرم دنبال پناهگاه باشه غلط غلطه حتی اگر شوهرش خیانت میکنه بازم دلیل میشه بخاطر کار غلط یکی دیگه ...

این سایتا درست نیستن نه؟

اخه با کد ملی و کد انحصاری اینا عضو میکنن. کسی نمیتونه دروغ بگه

یه قرون هم نمیده یا به قول خودش انقد میدوونه که موهاتم رنگ دندونات شههمه اسنادشو میزنه به اسم یکی دی ...

اسنادی ک طی یک سال بزنه ب نام یکی دیگه رو توقیف میکنن و مهریتو از حلقومش میکشن بیرون مردا الکی هارت و پورت میکنن قانونی حقتو بگیر

میدونمزندگی که من میخواستم یه زندگی پاک و عاشقانه بودولی وقتی برادرش نیست و بغل جاری پامیشه میاد بیر ...

چرا ب برادرشوهرت چیزی نمیگی؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

میدونم

خپ اگه‌میدونی پس چرا میپرسی 

اصلا خیانت به خودته به بچه هاته واس خودت ارزش بزار روحت کثیف نکن 

خونه بابات که جهنم‌نیست ! 

تازه شوهرت اگه بفهمه همه جا پر میگه زنم خائنه خیلی راحت بدون مهریه بدون بچه پرتت میکنه تو خیابون اینجوری خونوادت هم ازت رو برمیگردونن

پس عوض این مه خیانتو‌ توجیح کنی بشین یه راه حل خوب مثل مشاوره پیدا کن 

مامان دوتا بچه ی دست گل , خدایا شکرت
یه قرون هم نمیده یا به قول خودش انقد میدوونه که موهاتم رنگ دندونات شههمه اسنادشو میزنه به اسم یکی دی ...

مگه دست خودشه برو‌درخواست بده یه وکیلم بگیر بگو هروچقدر‌از مهریه مو‌بتونی نقد بگیری یه درصدی رو‌میدم‌بهت 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
اسنادی ک طی یک سال بزنه ب نام یکی دیگه رو توقیف میکنن و مهریتو از حلقومش میکشن بیرون مردا الکی هارت ...

این خیلی زرنگه

همه جا هم آشنا داره

تریاک میکشه بعد یه چیزی میخوره که آزمایش خون نشون نده

به قول خودش خیلی عوضیه

چرا ب برادرشوهرت چیزی نمیگی؟

باور نمیکنه

باید فیلم بگیرم که هنوز نتونستم

بچه کوچیک دارم نمیتونم تعقیبش کنم

این سایتا درست نیستن نه؟اخه با کد ملی و کد انحصاری اینا عضو میکنن. کسی نمیتونه دروغ بگه

اشنایی ندارم خیلی باهاشون ،توی هر بستری خوب و بد هست ولی وقتی تجربه یه شکست توی زندگی ادم داشته باشه (طلاق) بهتره این دفعه دقتش بیشتر باشه واسه همین گفتم اول طلاق بگیره که به ی ثبات نسبی برسه بعد ازدواج کنه 

🌱