2777
2789
عنوان

سایت همسریابی و متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 84 پست
استانر شما از کجا فهمیدی با زن برادرشه ؟ تونستی ثابت کنی بقیه هم این و فهمیدن ؟ خونوادت میدونن؟

مدرک ندارم متاسفانه

دیدمش ولی نتونستم فیلم بگیرم

برادر شوهرمم عاشق زنشه همین جوری بگم منو خفه میکنه

ازش دوتا بچه بزرگ دم بخت داره 

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
این خیلی زرنگههمه جا هم آشنا دارهتریاک میکشه بعد یه چیزی میخوره که آزمایش خون نشون ندهبه قول خودش خی ...

ببین شما نشستی تو خونه از قانون هم سر در نمیاری فکر کردی شوهرت خیلی زرنگه برو قانونی اقدام کن از شوهرت گنده تر نتونسته از پس قانون بربیاد با ی وکیل مشورت کن و تصمیم درست و اصولی بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشنایی ندارم خیلی باهاشون ،توی هر بستری خوب و بد هست ولی وقتی تجربه یه شکست توی زندگی ادم داشته باشه ...

از اون بهترشم اینه که انقد دلت قرص باشه که کلا قید شوهرو بزنی 

ببین شما نشستی تو خونه از قانون هم سر در نمیاری فکر کردی شوهرت خیلی زرنگه برو قانونی اقدام کن از شوه ...

نمیخوام حتی به بهونه گرفتن مهریه هم ببینمش

این بده هم چند سال منو میدوننه اداره و دادگاه

میخوام همین فردا به کل از زندگیم محو شه انگار که هیچوقت نبود

حتی میخوام برم هیپنوتیزم کل خاطراتشم از مغزم پاک کنن

حس کسب رو دارم که میخواد بعد مدت ها از رو تخت بیمارستان بلند شه و بره و برنگرده

از اون بهترشم اینه که انقد دلت قرص باشه که کلا قید شوهرو بزنی

چرا قرص نیست دلت مگه نمیگی خیانت میکنه حتی توی تاپیکات دیدم گفتی روابط عاطفی خیلی عمیقی هم ندارید ،اگر این حس ناکافی بودن توی این زندگی انقدر ناراحتت کرده که الان اینجا تاپیک زدی درموردش خب چه دلیلی داره که برای طلاق دلت قرص نیست ،مستقل زندگی کردن و کسب درامد مشکله برات بعدش؟ خانواده حمایتت نمیکنن؟

🌱

چرا قرص نیست دلت مگه نمیگی خیانت میکنه حتی توی تاپیکات دیدم گفتی روابط عاطفی خیلی عمیقی هم ندارید ،ا ...

اره چون بچم کوچیکه

حمایت ندارم

قبل بچه شاغل بودم

جدیدا هم دارم سعی میکنم ترید یاد بگیرم ولی تمرکز ندارم. 

مگه الان باهم زندگی نمیکنید؟

چرا

شب به شب میبینمش سعی میکنم چشمم بهش نیوفته

اتاقی جایی باشه من نمیرم اونجا

چراشب به شب میبینمش سعی میکنم چشمم بهش نیوفتهاتاقی جایی باشه من نمیرم اونجا

پس بهرحال داری تحملش میکنی برای طلاق و گرفتن مهریه هم تحمل کن ک حقتو بگیری اگه بتونی ی وکیل بگیری ک حتی لازم نیس خودت حرف بزنی وکیل کاراتو انجام میده 

پس بهرحال داری تحملش میکنی برای طلاق و گرفتن مهریه هم تحمل کن ک حقتو بگیری اگه بتونی ی وکیل بگیری ک ...

طی این پروسه هم سعی میکنم یه آپارتمان ۴۰ متری با طلاهام اجاره کنم

باید ازش مدرک هم جمع کنم که حضانت بچمو نتونه بگیره

تنها دلخوشیمه

طی این پروسه هم سعی میکنم یه آپارتمان ۴۰ متری با طلاهام اجاره کنمباید ازش مدرک هم جمع کنم که حضانت ب ...

انشااله ک میتونی فقط باید ترس رو بذاری کنار ... اینکه من نمیتونم کاری بکنم چون اون زرنگه و آشنا داره رو بنداز دور 

هرررر کاری از دستت برمیاد برای نجات خودت و بچت انجام بده ولی راه درست رو انتخاب کن ک بدتر از چاله ب چاه نیفتی