2777
2789
عنوان

سایت همسریابی و متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 84 پست
من ک میگم یکم استراحت ب خودش بده بعد پر گودرت تر شروع کنه🙄

استراحت چی؟

دنبال رابطه اینا نیست که. دنبال پناهگاهه

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

بنظرم اولا سایت همسریابی ها به شدت مضخرف شده چون اکثرا برای دوست یابی هست به جای همسر، دوما باید طلاق گرفت بعد تو سایت یا اونایی که واسطه هستن دنبال همسر مناسب گشت چون از لحاظ شرعی نخوایم بهش نگاه کنیم پروسه طلاق یکمی طول میکشه 

و درست نیست اون طرف مقابل در موقعیت طلاق آشنا بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کن شوهرت قبل طلاق توسایت همسریابی عضو بشه🥴بعدم بگه اجباره😑😑

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

سلام 

والله من که میگم مردها همه مثل همن

این ماییم که چطور باهمون رفتار کنن یادشون بدیم 

تو صدتارمرد ویگ۶ هم تور کنی 

باز چون نتونستی باسیاست اهلش کنی 

پس این روند کارمارو ادامه میدی ومشخصه خیلی ظاهر بین جلو میری 

هیچ وقت به ظاهر ادما اعتماد نکنید هیچ مردی هرطش گرفتن دستات و نداره  اگه ارزششو به کسی دادی پس تا اخرش برو وسعی کن در کنارش روی رفتار وسیاست های زنانت کار کنی این کاری که شما انجام میدید اشتباهه ،متاهلید ودارید خیانت میکنید 

ببین این توجیح خوبی نیس قبل از طلاق آدم هنوز تعهد داره ب ی نفر پس فکر کردن و بدتر از اون اقدام ب راب ...

اره ولی اون طرف خودش خیانتکاره اونم با زن برادر

پست فطرت خائن!

وای از دست تو دمت گرم کلی خندیدم 🤣🤣🤣

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

استراحت چی؟دنبال رابطه اینا نیست که. دنبال پناهگاهه

ینی چی پدر مادر یا خانواده نداری؟

اگه هیچکس نیست بازم بنظر من درست نیست سریع دنبال یکی دیگع باشی چون بازم ادم درست گیرت نمیاد 

من باشم وقتی پولو حمایت ندارم طلاق نمیگیرم 

یا کار میکنم جمع میکنم بعد جدا میشم  

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مهریه مگه نداری که برای سرپناه بعد از طلاقت به این فکر‌افتادی ؟ 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
اره ولی اون طرف خودش خیانتکاره اونم با زن برادر

مهم نیس اون بی شخصیتی خودشو ثابت کرده کار اشتباه اون دلیل نمیشه شمام اشتباه کنی اول جدا شو بعد درست تصمیم بگیر از ی رابطه پریدن تو ی رابطه دیگه نتیجه خوبی نداره

ینی چی پدر مادر یا خانواده نداری؟اگه هیچکس نیست بازم بنظر من درست نیست سریع دنبال یکی دیگع باشی چون ...

این راهو هم رفتم و میدونم درستشم همینه

ولی لامصب پاتو نمیزاری تو این خونه انگار زیر عذاب قبر میری

ادم میگه بمونه تو مسجدی جایی ولی اینجا نیاد