2777
2789
عنوان

سایت همسریابی و متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 84 پست
شما اون وسط سیب زمینی تشریف دارید ایشون میان دلبری کنن؟زن مردو جمع می کنه زن حصاره مردشه تو چرا اجاز ...

به مادر شوهر و خواهر شوهر گفتم گفتن اون مثل خواهرشه ول کن. و اینکه چون خیلی میاد به اینا کمک میکنه کارای خونه کارای بیرون پرستاری اینا میکنه هیچی نمیتونن بهش بگن‌.

شوهرمم که گارد میگیره‌.

موند برادرشوهر که برا اونم باید مدرک جمع کنم‌ همینجوری خراب میشم‌.

شما بودی چیکار میکردی؟

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
اره خب خیانت انواع داره واقعا کاراشون قابل تحمل نیست ولی شما هم زیادی رو دادی و سکوت کردی در مقابلشو ...

آخه جاریم مثلا به من هم خیلی محبت میکنه و احترام میزاره آدم نمیتونه تو روش بزنه‌. میدونی چجور موقعیتیه؟

فقط یکبار بهش پیامک دادم که اونم رفت به مادرشوهر گفت و اونا هم پشتش در اومدن. این کفشاشونم واکس میزنه تشت میبره زیر پدر شوهر و ...... دهن همرو بسته. کلا خیلی به خانواده شوهر خدمت میکنه اونا هم همگی غلامشن حتی بدی هم ببینن. یه ذره بدرفتاری میکرد که در لحظه ناکارش میکردم. 

الان چندتا پیامک و فیلم ازش دارم. البته خیلی شدیدتراش در رفتن. منتظرم یه بهونه کوچیک بده دستم ببرم بزارم کف دست برادرشوهر. خونه هم نه. تولیدی داره میرم اونجا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب خیانت انواع داره واقعا کاراشون قابل تحمل نیست ولی شما هم زیادی رو دادی و سکوت کردی در مقابلشو ...

به شوهرم دائم داداش داداش میگه یا اسم کوچیک

ولی کم مونده خشتک همین داداشو پاره کنه

پدرشو تو بچگی از دست داده

یه برادر داره که آدم سرد و مقیدی هم هست. به اون هم میخوام بگم.

محل کارشو میدونم کجاست.

جالب اینجاست پیش داداشش حجاب میگیره و ساکت و سنگینه اما از سر و کول برادرشوهر میره بالا.

به مادر شوهر و خواهر شوهر گفتم گفتن اون مثل خواهرشه ول کن. و اینکه چون خیلی میاد به اینا کمک میکنه ک ...

من بودم مدرک برای ادعام جمع میکردم چون بدون مدرک شما این وسط بده میشی حتی شده برم گوشی قرض کنم و فیلم بگیرم صداشونو ضبط کنم هم اینکارو میکردم ...

آخه جاریم مثلا به من هم خیلی محبت میکنه و احترام میزاره آدم نمیتونه تو روش بزنه‌. میدونی چجور موقعیت ...

بخوره تو سرش محبت کردنی ک بعدش بخواد این مسخره بازیارو در بیاره ب نظرم ی دفعه ک داره این حرکات در میاره بهش بگو ی کم خودتو جمع کن درسته شوهر من مثل داداشته ولی بهرحال نسبتش باهات برادرشوهره و من همسرش هستم دوست ندارم این رفتارو ازت ببینم

به شوهرم دائم داداش داداش میگه یا اسم کوچیکولی کم مونده خشتک همین داداشو پاره کنهپدرشو تو بچگی از دس ...

ببین همه اینارو با مدرک میتونی انجام بدی وگرنه ی برچسب ب خودت میزنن و این وسط شما ضرر میکنی

ببین همه اینارو با مدرک میتونی انجام بدی وگرنه ی برچسب ب خودت میزنن و این وسط شما ضرر میکنی

درسته عزیزم

و در کل بعد اثبات این قضیه هم نمیخوام بمونم

هر کاری هم دلشون میخواد کنن فقط به من و بچم کاری نداشته باشن

ممنون که همراهی کردی  

درسته عزیزمو در کل بعد اثبات این قضیه هم نمیخوام بمونمهر کاری هم دلشون میخواد کنن فقط به من و بچم کا ...

خواهش می‌کنم عزیزم امیدوارم خدا کمکت کنه بتونی بهترین تصمیم رو بگیری💚🌱

مدرک ندارم متاسفانهدیدمش ولی نتونستم فیلم بگیرمبرادر شوهرمم عاشق زنشه همین جوری بگم منو خفه میکنهازش ...

نمیخاد بگی...اول خودت جدا شو

میترسم بدتر بلایی سر خورت بیارن...

حالا مگه فیلم چی بگیری ازشون

۲کلام حرف زدن که اثبات نداره..

مگه اینک در حین آغوش و بوسه

مثلا دوربین کار گذاشته باشی..فیلم بگیره..

اونم فقط ببر به پلیس نشون بده که پرونده تشکیل بدن..

واسه اینکه بچه ت هم به خوات تعلیق بگیره..

تا رو آخر دادگاه اصلا به خانواده ات و برادر شوهرت

بروز نده که مدرک داری..

من نمیدونم چطوری فکر مریض

زن داداش رو به داداش رو کنم..

چون ممکنه الکی الکی یه خونریزی راه بیفته

همش‌میگم کاش خدا خودش دستش رو رو کنه

برای زندگی منم دعا کن..شوهرم خوبه

ولی بعضیا مریضن.. نقشه میریزن..