2777
2789
عنوان

سایت همسریابی و متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 84 پست
انشااله ک میتونی فقط باید ترس رو بذاری کنار ... اینکه من نمیتونم کاری بکنم چون اون زرنگه و آشنا داره ...

یه درصد احتمال داره خونه جاری رفته باشه و کاری نکرده باشه؟

میگه رفتم میوه دادم. از میوه های باغش

آخه چرا به برادرش نمیده به زنش میده؟ اونم وقتی برادرش خونه نیست

بعد این جاری هم خیلی یه جوریه پیش این

همیشه یه جوری نگاش میکنه که انگار دختر جوون میخواد دلبری کنه. با چشم و ابرو حرکات موزون اجرا میکنه

جلوش دراز میکشه دستشو میکشه پشتش با سینه لرزون میرقصه تند تند با اسم کوچیک صداش میکنه و...

شوهر منم هیچی نمیگه حتی لبخند هم میزنه. آدم بدش بیاد به برادرش یا مادرش یه اعتراضی میکنه میگه به فلانی تذکز بده دیگه

حالا من یه تار موم در بیاد بیرون خودکشی میکنه

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
یه درصد احتمال داره خونه جاری رفته باشه و کاری نکرده باشه؟میگه رفتم میوه دادم. از میوه های باغشآخه چ ...

نمیدونم عزیزم من ک نمیشناسمشون شما هم اگه مطمئن نیستی زندگیتو خراب نکن ب شوهرت تذکر بده یا ب جاریت با رفتار بفهمون ک خوشت نمیاد از اینکارا... من خودم مذهبی نیستم و خیلیم ب حجاب اعتقادی ندارم ولی چقدر ی زن باید سبک و بی شخصیت باشه ک جلوی ی مرد اونم متاهل اونم برادرشوهر این حرکاتو انجام بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم عزیزم من ک نمیشناسمشون شما هم اگه مطمئن نیستی زندگیتو خراب نکن ب شوهرت تذکر بده یا ب جاریت ب ...

منم با موی باز و بولیز شلوار اینا مشکل ندارم‌. اونوقت باید اروپا آدم پاک و مقید نداشت!

مشکل من ناز و عشوه هاشه. این حرکات مخصوص زن و شوهره. ابروهاشو میندازه بالا بعد قهقهه میزنه جلوش پاشو تا کجا دراز میکنه یه جوری میرقصه که حتما سینه هاش تکون بخورن و با شیطنتت وقتی آدامس دهنشه براش چشمک میزنه..‌..

به خدا چندشم میشه میبینمش. و جالب اینکه پیش شوهرش اینکارارو نمیکنه. برا همین میگم اول باید فیلم بگیرم. یعنی کلا گوشیم رو فیلمبرداری باشه چون نمیدونم که کی میخواد کرماشو بریزه.

یه بدبختی هم اینه حجم فیلم زیاده حافظه گوشیمم کمه من باید یه فیلم چند ساعته بگیرم.‌..

خانواده ات چرا حمایتت نمیکنن؟ بهشون بگو همه چیو

بی خیال

از طرفی هم دوس ندارم سربار خانواده بشم و حرف بشنوم

منم با موی باز و بولیز شلوار اینا مشکل ندارم‌. اونوقت باید اروپا آدم پاک و مقید نداشت!مشکل من ناز و ...

حتما ی مدرکی جور کن اگه میشه ی گوشی از کسی قرض کن بگو گوشیم خرابه دادم درستش کنن از خواهرم مثلا گوشی قرض کردم

چقدر عوضیه جاریت و چقدر آشغاله شوهرت ک لبخندم میزنه ب این هرزه... واقعا بعضی مرد و زنا خیلی کثیفن 

وای ببخشید اعصابم خرد شد 

تازه من آدمی هستم ک گفتم زیاد مقید ب مسائل مذهبی نیستم و خیلیم حساسیت ندارم ب حرف زدن و گفتن و خندیدن شوهرم با خانمای اطرافمون ولی اینا دیگه شورشو درآوردن اینجوری ک شما میگی

بی خیالاز طرفی هم دوس ندارم سربار خانواده بشم و حرف بشنوم

ببین شما سربار نیستی چرا اینطوری فکر میکنی ب قضیه؟ شما عضو اون خانواده ای تا الان متاهل بودی و داشتی زندگیتو میکردی الان واست مشکل پیش اومده کجا باید پناه ببری ب جز خانوادت؟ 

شما هر سختی هم تو خونه پدری بکشی و حرف بشنوی بهتر از اینه ک این تحقیر بپذیری البته قبلش حتما مطمئن شو ک رابطه ای هست یا نه با شک و خدا نمیشه در این مورد تصمیم گرفت 

حتما ی مدرکی جور کن اگه میشه ی گوشی از کسی قرض کن بگو گوشیم خرابه دادم درستش کنن از خواهرم مثلا گوشی ...

پس الکی حساس نیستم

چون شما که میگی مقید هم نیستی میگی مشکل دارن

منم با حرف زدن و موباز گشتن اینا مشکل ندارم. بالاخره آدما باهم حرف میزنن دیگه. ولی یه اداهایی در میاره انگار ناز و عشوه شب حجله هست! 

اگه شوهرم بدش میومد و رو برمیگردوند همونجا دندونای زنه رو تو دهنش میریختم و هرزگیشو تو کل شهر جار میزدم اما چه کنم که انگار من اضافه ام!

ببین شما سربار نیستی چرا اینطوری فکر میکنی ب قضیه؟ شما عضو اون خانواده ای تا الان متاهل بودی و داشتی ...

خیانت فقط س.... نیست که. همینا هم خیانتن. اونم که الله اعلم. من که نمیتونم دنبالش میوفتم. این راضی اون راضی.

بعد طلاق به تنهایی و ترمیم احتیاج دارم. همون دعا کن یه آپارتمان کوچیک بتونم اجاره کنم.  

یه درصد احتمال داره خونه جاری رفته باشه و کاری نکرده باشه؟میگه رفتم میوه دادم. از میوه های باغشآخه چ ...

شما اون وسط سیب زمینی تشریف دارید ایشون میان دلبری کنن؟زن مردو جمع می کنه زن حصاره مردشه تو چرا اجازه دادی دلبری کنه به مادرشوهرت تشر بزن به شوهرت بگو. قوی باش جلوشون وایسا زندگیتو نگه دار. احتمال اینکه س ک س کرده باشن کمه ولی دلش رو می بره تو نذار . مثلا شوهر دیگه کنی هم اینجور رفتار کنی باز بدبخت می شی

پس الکی حساس نیستمچون شما که میگی مقید هم نیستی میگی مشکل دارنمنم با حرف زدن و موباز گشتن اینا مشکل ...

همین الانشم ساکت نمون اگه قراره از زندگیشون بری بی سر و صدا و دردسر نرو ابروشونو ببر ک بقیه هم بفهمن چقدر کثافتن البته حتما قبلش اطمینان پیدا کن 

خیانت فقط س.... نیست که. همینا هم خیانتن. اونم که الله اعلم. من که نمیتونم دنبالش میوفتم. این راضی ا ...

اره خب خیانت انواع داره واقعا کاراشون قابل تحمل نیست ولی شما هم زیادی رو دادی و سکوت کردی در مقابلشون ی چشم غره ای برو ی قهری اخمی دادی چیزی بابا اونا اینقدر وقیحن جلوی شما هرکاری میکنن؟ 

انشااله ب بهترین نحو از این مشکل خلاص بشی و آرامش جریان پیدا کنه تو زندگیت عزیزم