2777
2789
عنوان

فکر نکن زرنگ بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 76 پست
چند سالتهاولی چرا رفت/ببین سعی کن تا یکسال با کسی وارد رابطه نشی تا خودتو جمع و جور کنی

سی 

اولی چرا رفت نمی‌دونم یه روز رفتیم بیرون اومدم عصبی شدم فقط ۴۰ دقیقه پیش من موند دعوا از اینجا شروع شد اومد گفت من پسری که ۵ سال پیش خواستگاریم اومده بود فراموشش نکردم منم عصبی شدم گفتم تا فردا فرصت داری یا من یا اون پسر صبحش پیام داد ببین از دیروز به حرف خوب نتونستیم بزنیم گفتم تو بزاری می‌زنیم الآنم برو فکرتو کن

بهم گفته بود من همیشه پیشم بهش گفتم من هیچ چی ندارم الان گفت تا ابد من پشتتم اما رفت 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

حالا بنظرم از این ب بعد از این ترفند استفاده نکن و از اول راستش و بگو شاید یکی شغل براش مهم باشهههه

شغلمو بهش گفتم می‌دونم مهمه اما گفتم موفق نشدم اما شده بودم اما هیچ وقت زحمات دوستم فراموشم نمیشه خیلی کمک کرد 

ما دوتا رفیق از صفر شروع کردیم 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی اولی چرا رفت نمی‌دونم یه روز رفتیم بیرون اومدم عصبی شدم فقط ۴۰ دقیقه پیش من موند دعوا از اینجا شر ...

استارتر ت باید با کسی بری تو رابطه ک تاحالا چشمش ب پسر نخوردععععععع

دخترا چقدر بی معرفت شدن

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید
شغلمو بهش گفتم می‌دونم مهمه اما گفتم موفق نشدم اما شده بودم اما هیچ وقت زحمات دوستم فراموشم نمیشه خی ...

افرین ب رفیقت ولی کارش اشتباه بود ک رفت

سعی کن تو کارت پیشرفت کنی

استارتر ت باید با کسی بری تو رابطه ک تاحالا چشمش ب پسر نخوردعععععععدخترا چقدر بی معرفت شدن

خیلی خیلی من که بزور نگفتم بیا با من وارد رابطه شو خودشون اومدن 

رفیقم فراموشم نمیشه پنج روز از دستش دادم 

دختره گفته بود وضعت رو اوکی کن بیا اونم رفت دید دختره ازدواج کرده آخ اون بدجوزی عاشقش بود 

افرین ب رفیقت ولی کارش اشتباه بود ک رفتسعی کن تو کارت پیشرفت کنی

من نون این شرکت از گلوم پایین نمیره چون شب و روز ها زحمت کشید بی خوابی کشید برای اون دختر که برسه اما اون دوباره شکستش 

من بخاطر اینکه زحمات دوستم هدر نره با قدرت ادامه میدم 

خیلی خیلی من که بزور نگفتم بیا با من وارد رابطه شو خودشون اومدن رفیقم فراموشم نمیشه پنج روز از دستش ...

ای وای چقدر بددددددد واقعا سخته رفیقت و درک میکردم کاش جلوشو می گرفتی 

اما خودت درس بگیر ازش و از این ب بعد بیشتر دقت کن سعی کن با دختری باشی ک میشناسیش و شناخت داری ازش ن ی دختر مجازی ک معلوم نیس کیه

من نون این شرکت از گلوم پایین نمیره چون شب و روز ها زحمت کشید بی خوابی کشید برای اون دختر که برسه ام ...

افرین اینطوری روحش شاددد میشه

ای وای چقدر بددددددد واقعا سخته رفیقت و درک میکردم کاش جلوشو می گرفتی اما خودت درس بگیر ازش و از این ...

آره آره من مواظبش نشدم یه شب تنهاش گذاشتم رفتم 

افرین اینطوری روحش شاددد میشه

اما یادمه که اشک می‌ریخت می‌گفت داریم موفق میشیم و بیشتر کار میکرد می‌گفت ملیکا حالا میاد اما نمیدونست ازدواج کرده اگه میدونستم منم از مغزش بیرون میکردم نمیزاشتم بفهمه 

دیگه گذشته ت ک مقصر نیستی مقصر اون دختره ک با احساساتش بازی کردد

می‌دونم ولی ای کاش تنهاش نمیزاشتم 

اما یادمه که اشک می‌ریخت می‌گفت داریم موفق میشیم و بیشتر کار میکرد می‌گفت ملیکا حالا میاد اما نمیدون ...

غصه نخور 

ملیکا ی روزی پشیمون میشه

غصه نخور ملیکا ی روزی پشیمون میشه

آره می‌دونم 

منم حق هر ماه رفیقم رو میدم مادرش مادرشم سختی کشید بزار روحش شاد باشه تو سخت ترین شرایط پیشم بود بهترین رفیقم بود بهترین هم براش توصیف کافی نبود 

آره می‌دونم منم حق هر ماه رفیقم رو میدم مادرش مادرشم سختی کشید بزار روحش شاد باشه تو سخت ترین شرایط ...

کارت خیلی درسته

سلامت و موفق باشی