2777
2789
عنوان

فکر نکن زرنگ بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 76 پست
میفهمم پس کس دیگه ای و دوست داشتههههههیادت باشه با کسی ک قبلا عاشق بوده وارد رابطه نشیراسته ک میگن ه ...

من یه قربانی بودم که با من بتونه فراموشش کنه ولی دید نمیشه شایدم اون برگشت رفت ولی من عاشقش نبودم خوشبختانه اما اگه دل میبستم چی

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه قربانی بودم که با من بتونه فراموشش کنه ولی دید نمیشه شایدم اون برگشت رفت ولی من عاشقش نبودم خو ...

اگ دل میبستی بدبخت میشدی

من الان دل بستم ولی خودم و بدبخت نمیدونم چون از اینکه عاشقشم راضیممممم

کاش ادم هایی ک قسمت هم نیستن هیچ وقت باهم اشنا نشن

غصه نخور خدا بزرگهه

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید
اگ دل میبستی بدبخت میشدیمن الان دل بستم ولی خودم و بدبخت نمیدونم چون از اینکه عاشقشم راضیمممممکاش اد ...

دقیقا بسپارین بخدا تا نجات پیدا کنی وگرنه رها نمیشی 

من بهترین رفیقم رو از دست دادم

ما دوتا برنامه نویس بودیم شب ها تنهایی هر دومون با نواختن موسیقی غمگین کد می‌نوشتم یه روز صبح رفتم دیدم آویزونه

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

دقیقا بسپارین بخدا تا نجات پیدا کنی وگرنه رها نمیشی من بهترین رفیقم رو از دست دادمما دوتا برنامه نوی ...

خیلی متاسف شدم روحش شاد

شما هم نگران نباش قول میدم ی دختر خوووووب سر راهت قرار میگیرههه

خیلی متاسف شدم روحش شادشما هم نگران نباش قول میدم ی دختر خوووووب سر راهت قرار میگیرههه

هیچکس عاشق من نمیشه شانسی ندارم دیگه تنها کسی که پیشم بود رفیقم بود اونم از دست دادم 

هیچکس عاشق من نمیشه شانسی ندارم دیگه تنها کسی که پیشم بود رفیقم بود اونم از دست دادم

چرا عاشق نشن

چند سالته

برو ی کار خوب پیدا کن ماشین بگیر دخترا یکی یکی میان  

چرا عاشق نشنچند سالتهبرو ی کار خوب پیدا کن ماشین بگیر دخترا یکی یکی میان

کار دارم 

چرا عاشق نشنچند سالتهبرو ی کار خوب پیدا کن ماشین بگیر دخترا یکی یکی میان

یعنی شرکت داریم تو حوزه دیجیتال مارکتینگ فعالیت میکنیم 

خوبه دیگه بچسب ب زندگیتتت تا وقتش برسه

چسبیدم 

اما هرکس از راه رسید فقط بهم دروغ گفت خسته شدم دیگه حوصله ندارم البته فقط دو نفر تو زندگی من بودن هر دو ترکم کردن رفتن تو اولی که چیزی نداشتم و بهش هم گفتم چیزی ندارم گفت من تو رو اینجوری قبول دارم 

دومی هم داشتم اما مخفی کردم که مبادا بخاطر اینا جذب بشه

خوبه دیگه بچسب ب زندگیتتت تا وقتش برسه

خودم میخواستم مطمئن بشم دوستم داره گفتم شرکت هنوز اوکی نیست ولی اوکی کرده بودیم 

فقط کافی بود مطمئن بشم دوستم داره اونوقت دنیام زیر پاش بود

چسبیدم اما هرکس از راه رسید فقط بهم دروغ گفت خسته شدم دیگه حوصله ندارم البته فقط دو نفر تو زندگی من ...

چند سالته

اولی چرا رفت/

ببین سعی کن تا یکسال با کسی وارد رابطه نشی تا خودتو جمع و جور کنی

خودم میخواستم مطمئن بشم دوستم داره گفتم شرکت هنوز اوکی نیست ولی اوکی کرده بودیم فقط کافی بود مطمئن ب ...

حالا بنظرم از این ب بعد از این ترفند استفاده نکن و از اول راستش و بگو شاید یکی شغل براش مهم باشهههه