2777
2789
عنوان

فکر نکن زرنگ بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 76 پست
کارت خیلی درستهسلامت و موفق باشی

مرسی انشالله شما هم موفق بشین جسارتا شما چند سالتونه پزشکی می‌خونید صرفا کنجکاوی هست تا منظور خاصی ندارم 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

مرسی انشالله شما هم موفق بشین جسارتا شما چند سالتونه پزشکی می‌خونید صرفا کنجکاوی هست تا منظور خاصی ن ...

من 19 سالمه بله پزشکی میخونم

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم نه پزشکی

انشالله که بتونید فراموش کنید یا قسمت هم بشین کار خدا رو چه دیدین نگران نباشین خدا بزرگه کمکتون می‌کنه 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

آهان نه آخه کدوم شاخه پزشکی

ببین من هنوز ترم های اولم و دارم پزشکی پایه میخونم تا 7 سال

بعدش میرم تخصص میخونم مثل قلب و عروق

کلا یا باید بری پزشکی یا دندون یا دارو یا مامایی یا پرستاری 

حالا من پزشکی میخونم بعدش میرم بخش قلب

انشالله که بتونید فراموش کنید یا قسمت هم بشین کار خدا رو چه دیدین نگران نباشین خدا بزرگه کمکتون می‌ک ...

هیچ وقت فراموشش نمیکنم تازه میخوام براش ماشینی ک دوست داشت بخرم

تا روزی ک زندم عاشقش میمونم ولی ازدواج نه

ببین من هنوز ترم های اولم و دارم پزشکی پایه میخونم تا 7 سالبعدش میرم تخصص میخونم مثل قلب و عروقکلا ی ...

اوکی انشالله که تبدیل به بهترین جراح قلب بشین 

هیچ وقت فراموشش نمیکنم تازه میخوام براش ماشینی ک دوست داشت بخرمتا روزی ک زندم عاشقش میمونم ولی ازدوا ...

ای بابا اینجوری که خودت عذاب می‌کشی 

اوکی انشالله که تبدیل به بهترین جراح قلب بشین

ان شالله ممنون از دعای خوبت

امیدوارم خودتم تو کارت کلی پیشرفت کنی

ان شالله ممنون از دعای خوبتامیدوارم خودتم تو کارت کلی پیشرفت کنی

ممنونم از آرزوی زیبای شما بسیار سپاسگزارم انشالله شما هم همیشه موفق باشین و بتونید به آدم دلخواهتون برسین 

راستی چرا با اون پسر نتونستین به هم برسین

ممنونم از آرزوی زیبای شما بسیار سپاسگزارم انشالله شما هم همیشه موفق باشین و بتونید به آدم دلخواهتون ...

اون الان 29 سالشه

خانواده هااا فوق العاده مخالف بودن و باهم مشکل داشتم پدرمم از شغل اون خوشش نمیاد