2777
2789
عنوان

فکر نکن زرنگ بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 76 پست
نهههه من عاشقش نبودم فقط دوستش داشتم عاشقش زمانی میشدم که می‌رفتیم زیر یه سقف

ن اسی منم نرفتم زیر ی سقف ک اگر هنوزم وقتی بهش فکر میکنی دلت میلرزه یعنی عاشقشی

باید با این موضوع کنار بیای

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید
ن اسی منم نرفتم زیر ی سقف ک اگر هنوزم وقتی بهش فکر میکنی دلت میلرزه یعنی عاشقشیباید با این موضوع کنا ...

نه دلم نمیلرزه فقط ناراحتم که چرا بهم دروغ گفت 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس عاشقش نیستی میتونی فراموشش کنی نگران نباش

تو هم به بدی هاش فکر کن ارزش خودت فکر کن کسی که ترکت کرده ارزش تو رو ندونسته رفته و ارزش خودش در حد تو نبوده 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

تو هم به بدی هاش فکر کن ارزش خودت فکر کن کسی که ترکت کرده ارزش تو رو ندونسته رفته و ارزش خودش در حد ...

بدبختی اینجاس هیچ بدییییییی در حقم نکرده 

توافقی از هم جدا شدیم و واقعا مجبور بودیم

میدونی اون بهترین ادم زندگیم بود دیشب چت هاشو مال قبلا خوندم دیدم این پسر ی تیکه جواهر بود ک از دست دادم

بدبختی اینجاس هیچ بدییییییی در حقم نکرده توافقی از هم جدا شدیم و واقعا مجبور بودیممیدونی اون بهترین ...

متاسفم حتما حکمتی توش بوده که قسمت هم نشدین نگران نباش همه چی رو بسپار به خدا 

متاسفم حتما حکمتی توش بوده که قسمت هم نشدین نگران نباش همه چی رو بسپار به خدا

شاید

ان شاالله ت هم با موضوع کنار بیای و عاشق بشیییی

پس عاشقش نیستی میتونی فراموشش کنی نگران نباش

اما دل منو مثل ته سیگار زیر پاشون گذاشتن و دیگه برام مهم نیست هرکسی میخواست بمونه نمی‌خواد نمونه 

اما دل منو مثل ته سیگار زیر پاشون گذاشتن و دیگه برام مهم نیست هرکسی میخواست بمونه نمی‌خواد نمونه

بهت خیانت کرد یا چی؟

شایدان شاالله ت هم با موضوع کنار بیای و عاشق بشیییی

من دیگه عاشق هیچکسی نمیشم همه با دلم بازی می‌کنن بهتره تنها بمونم آسیب نبینم 

من دیگه عاشق هیچکسی نمیشم همه با دلم بازی می‌کنن بهتره تنها بمونم آسیب نبینم

اگر کسی عاشقت بشه باهات بازی نمیکنه ت هم میشی خوشبخت ترین دختر دنیا

بهت خیانت کرد یا چی؟

بهم گفت دوستت دارم ولی حسی نداشت 

بهم گفت من تا الان با هیچکس وارد رابطه نشدم اما بعداً دیدم دروغ گفته و تمام گریه هاش وقتی پیش من بود برای اون بود نه من 

اگر کسی عاشقت بشه باهات بازی نمیکنه ت هم میشی خوشبخت ترین دختر دنیا

دختر چیه دختر پسرم 

بهم گفت دوستت دارم ولی حسی نداشت بهم گفت من تا الان با هیچکس وارد رابطه نشدم اما بعداً دیدم دروغ گفت ...

میفهمم پس کس دیگه ای و دوست داشتهههههه

یادت باشه با کسی ک قبلا عاشق بوده وارد رابطه نشی

راسته ک میگن هیچ عشقی تو دنیا به عشق اول نمیشهههههه