2777
2789
عنوان

چیزی بگم از تعجب دهنتون باز بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3760 بازدید | 115 پست

این‌ رفتار برای من اصلا جالب نیست

مگه شاخ غول رو شکستید اخه

همه باردار میشن

چه زشت...

من باشم محاله دیدنی این بچه برم وقتی دنیا بیاد😁

بی بی چک من مثبت شد هنوز ازمایش خون نداده بودم کل فامیل خودم و همسرم تبریک گفتن...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
شماها ک خوبید من حالم بد شد رفتم دکتر گفتن بارداری و بچه داره دنیا میاد! خلاصه بچه دنیا اومد و ما بچ ...

🤣🤣🤣🤣

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه ازاون حرفا بود.. پریود نمیشدی ینی😂باور نمیکنم.

داستانش طولانی نه پریود نمیشدم،عزیزم مشکلی نداره باور نکنی به هر حال پسرم الان دوسالشه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
من خودمم به چشم نظر اعتقاد دارم ولی دیکه به رفیق ۱۰ سالم اینقدر که دیگه میتونم بگم فلانی من حاملم جن ...

اصلا فکر نمیکردم همچین اخلاقی داشته باشه

یک گروه ۱۰ نفری هستیم دوستای ۲۰ ساله از بچگی باهم دوستیم 

تو اون گروه ب هیچکی نگفت همه تعجب کرده بود 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
😒😒😒رقابت افتاد خفن تر ب نظر بیاید

چه ربطی داره فقط اتفاقی که برام افتاده بود و گفتم،اشتبلهه اینجا حرف زدن

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
داستانش طولانی نه پریود نمیشدم،عزیزم مشکلی نداره باور نکنی به هر حال پسرم الان دوسالشه

خب همون چون پریود نمیشدی باید شک به بارداری میکردی. خیلی طول کشید تا بفهمی واسه این گفتم.. به هرحال خدا حفظش کنه برات❤

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب همون چون پریود نمیشدی باید شک به بارداری میکردی. خیلی طول کشید تا بفهمی واسه این گفتم.. به هرحال ...

منکه باور نمیکنم. اتفاقا دوست منم پریود نمیشد و باردار بود ۴ ماهگی رفت دکتر ک حالم بده شکمم سنگینه ولی پریود میشم.بتا داد باردار بود .دیگه تا ۸ ماه بچه اینقدر بزرگ شده نمیشه با اون شکم تکون خورد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب همون چون پریود نمیشدی باید شک به بارداری میکردی. خیلی طول کشید تا بفهمی واسه این گفتم.. به هرحال ...

ممنون،فقط یه کوچولو بگم کلا تنبلی دارم پریود نمیشم تا قرص نخورم از اون ورم کرونا گرفته بودم که داروهای خیلی قوی استفاده میکردم بعد از کرونا باردار شدم همه علائممو میزاشتم به پای اون داروها بی بی چکامم همش منفی میشد برا همین میگفتم حامله نیستم

حسم نسبت به مامانای که نمیگن حامله هستن اینه که میخوان ولیعهد دنیا بیارن😐

منم ۵ ماه هستم به کسی نگفتم...چون شرایطم های ریسکه ممکنه خدای نکرده بچه برام نمونه ..واینکه اجازه بارداری نداشتم از نظر پزشکی..اگه مادرم میفهمید دعوا راه مینداخت که باید بندازیش ...الانم قراره حدود ۳۰ هفته زایمان کنم ..موندم کی به مادرم بگم🙄

بعضیا کلا رمزی زندگی میکنن و غیرطبیعی پنهون میکنن مسائل عادی و طبیعی رو.

دخترخاله ی منم یکدفعه دو شنبه گفتن پنجشنبه جشن عقده 

همه فامیل مونده بودن که اینا بله برونشون کی بوده و اصلا یهوووووو چیشد 

بعدجالبه که باهمه فامیل هم رفت امد داشتن ولی حتی مامان من هم متوجه نشده بود این خانم نامزده انگار میترسیده از دستش بگیرن 

نصفی که سر عقدش نرفتن گفتن بله برون خودتون بودین عقد هم خودتون برپاکنید 

مارفتیم عقدش ولی به دختره گفتم شوهرتو قائم نمیکردی مگه چشه بنده خدا،والا ماجز ارزوی خوشبختی هیچ کاری نداشتیم جیزی هم نیست که بگی چشم میخوره.

حالا ایشالله قسمت خووهرت که شد داماد بعدی زودتر خبرمون کنید زشته ادم شوهرشو تو۷ تاسوراخ قائم کنه انگار چشه پسر مردم والا همینجوریشم خدا خوب هواتوداشته که این پسر قیافه و خانواده براش مهم نیس.

هی الکی گفتن اینا یه هفته پیش اومدن خاستگاری درحالیکه از جاهای دیگه خبردار شده بودیم که معلوم نیست دویاسه ماهه دارن میرن و میان.

فقط واسه عقد و چاپیدن و کادوجمع کردن فامیلو صدامیزنن 

نکته اول:پروفایل عکس خودم و نامزدمه...نکته دوم:ریپلای کسایی که ازشون خوشم نمیاد رو نمیخونم...نکته سوم:نکته ی اول و دوم خیلی مهمه پس سوال نکنید و بدونید ماچ به کله ی خوشگلای سایت
حسم نسبت به مامانای که نمیگن حامله هستن اینه که میخوان ولیعهد دنیا بیارن😐

سلام مهساجان خوبید ؟شمااون کاربرقدیمی نیستیدکه اون سالهاکه سوگل یاهمون هارلی کویین تاپیکای طنزمیزد واکثرا تواون تاپیکابودیم بعدعکس پروفایل شما یه دست وپروانه وگل بودو میگفتیدکه اعتقاددارید یروزی با یک فردبه اسم محمدازدواج میکنید؟لطفااگه خودت هستی بهم بگوعزیزم خیلی دنبال اون کاربرمیگردم اونم اسمش مهسا بود اما نام کاربریش یادم نیست 

بعضیا کلا رمزی زندگی میکنن و غیرطبیعی پنهون میکنن مسائل عادی و طبیعی رو.دخترخاله ی منم یکدفعه دو شنب ...

ولی عزیزم این موضوع فرق داره دلیلی نداره وقتی خواستگار اومد و آدم نظرش مثبت بود زرتی به همه خبر بدن آره ما جوابمون مثبته ولی فعلا میخوایم آشنا بشیم شما بگو اینا یک سال بوده که داشتن رفت آمد می کردن برای شناخت دلیلی نیست وقتی مطمئن نیستی که قراره با طرف ازدواج کنی همرو خبر دار کنی

منم ۵ ماه هستم به کسی نگفتم...چون شرایطم های ریسکه ممکنه خدای نکرده بچه برام نمونه ..واینکه اجازه با ...

میتونم بپرسم مشکل چی هست که ۳۰ هفته باید زایمان کنی؟

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...