من تا ۸ ماهگیم به هیچکس نگفتم باردارم یکم از اولش شکمم بزرگ بود وچون بعد ازدواج هی داشتم چاق میشدم کسی شک نکرد حامله ام .فقط مامانم گاهی میگفت یه دکتر برو ببین چرا اینقد چاق شدی نکنه بارداری خبر نداری منم اصلا قبول نمیکردم.دیگه افتادم تو ۸ ماه گفتم حامله ام یعنی مادر شوهرم انقد ذوغ کرده بود که نگو.خواهر شوهرم داشتن شاخ در میاوردن.همه فامیل متعجب بودن چطور من ۸ نگفتم حامله ام وعلائم بارداری پنهون کردم
بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
منم ۳ روز قبل موعدم مثبت شد شیرینی خریدم بردم واسه بابام اینا😂
عزیزم😆❤️
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
حالا من یه چی میگم برگاتون بریزه،من تا هشت ماهگی خودمم نمیدونستم باردارم😆
😒😒😒
رقابت افتاد خفن تر ب نظر بیاید
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
آخه خیلی استرس میدن دو رو بریا اول که مادر شوهرم میخواد تز بده برا اسمش بعد هی میخوان بگن اینو بخو ب ...
ببین وقتی مادر میخوای بشی کم کم یاد میگیری قوی بشی . اسم بچه رو که همون اول بگو خودتون دوتا انتخاب کردید و تمام .بعضی توصیه ها هم الکی بگو باشه و چشم و بگذر . در کل همه چیز به خودت بستگی داره
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
شماها ک خوبید من حالم بد شد رفتم دکتر گفتن بارداری و بچه داره دنیا میاد! خلاصه بچه دنیا اومد و ما بچ ...
😆😆😆😆😆😆🤣🤣 پناه برگاد