2777
2789
عنوان

چیزی بگم از تعجب دهنتون باز بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3759 بازدید | 115 پست
میتونم بپرسم مشکل چی هست که ۳۰ هفته باید زایمان کنی؟

من بیماری کلیوی دارم که باعث دفع پروتیین میشه وفشار خونم هم به خاطر بیماری بالا هستش..سنگ کلیه وکلسیفیکاسیون کلیه هم بهش اضافه شده...وکلیه م رفته رفته داره تخریب میشه..الان کورتکس کلیه م کلا از بین رفته.

واسه همین  احتمال سقط..زایمان زودرس تر از ۳۰ هفته..تشنج ومسمومیت بارداری دارم و....

اینم بارداری هم با وجود جلوگیری نمیدونم چه جور باردارم شدم...نامه هم از پزشک قانونی برا سقطش داشتم ولی هر کار کردم نتونستم ..دیگه تحت نظر هستم دکترم اول قبول نکرد بعد گفت مسئولیتش با خودتت..بهشم زیاد دل نبند

من از،شدت تهوع و حال بد همه ادل بار فهمیدن

دقیقا منم از روز اول تا الان انقدر حالم بده و رنگ و روم زرده همه فهمیدن شکم اصلا ندارم ولی حالم زاره 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت اینکه مخفی کردی چی بود ؟🤔

چون ۴ ماه اول رو خودمم نمیدونستم از ترس و استرس که آنومالی اینا نداده بودم گفتم حد اقل دیگران چیزی نگن که بدتر استرس بگیرم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
شماها ک خوبید من حالم بد شد رفتم دکتر گفتن بارداری و بچه داره دنیا میاد! خلاصه بچه دنیا اومد و ما بچ ...

وای خدای من

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
سلام مهساجان خوبید ؟شمااون کاربرقدیمی نیستیدکه اون سالهاکه سوگل یاهمون هارلی کویین تاپیکای طنزمیزد و ...

سلام گلم خوبی

من زمان هارلی بودم دیگه با کلاغ سیاه دعواش شد رفت

پروفایلم همین بوده همیشه

چرا ممد ممد زیاد میکردم😃نمیدونم منظورت منم یا یه نفر دیگه

سلام گلم خوبیمن زمان هارلی بودم دیگه با کلاغ سیاه دعواش شد رفتپروفایلم همین بوده همیشهچرا ممد ممد زی ...

فدات عزیزم اگه عکس پروفایلت اون زمانا اینی بود که میفرستم خودت هستی خیلی دنبالت گشتم همجا توتاپیکای قدیمی امانتونستم پیداکنم دوست داشتم بدونم الا چی پیش اومده بلاخره محمدی که همیشه بهش فکرمیکردی اومده توزندگیت یانه 😃