2777
2789
عنوان

چیزی بگم از تعجب دهنتون باز بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3759 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهره زن باردارراه رفتنش همچیش تغییرمیکنه نمیدونم چطورتا۸ماه کسی نفهمیده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یکی از اقوام این کار رو کرد ب هیچ کس نگفت

وقتی هم بچه ش دنیا اومد کسی نرفت دیدنش. الانم بچه شو میبینن ی چ بچه ای میگن و تمام .نه کسی ذوق بچه شو داره نه تحویلش میگیرن

برا خودت ارزش بذار 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من از،شدت تهوع و حال بد همه ادل بار فهمیدن

من تابی بی چک زدم صورتی کم رنگ شد  کل فامیل فهمیدن. به همه زنگ زدم داری خاله میشی🤣🤣

رفتم آزمایش دادم گفت خانوم برو یک ماه دیگه بیا  اصلا تو هازمایش معلوم نیست 

مامانم میگفت مطمئتی؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من یکی اینکاروبکنه دیگه سلامشم نمیکنم مگه یه بچه چیه که بخوای پنهانش کنی جالب نبودبنظرم

مگ نمیدونی ؟ 

باردار شدن کار بسیاررررر سختیه 

هرکسی نمیتونه باردار شه 😃

از هر ۱ میلیون نفر فقط ۱۰ نفر باردار میشن 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

یعنی حس نمیکرده ی چیزی داره تکون میخوره 😐

محاله. اصلا سفت شدم رحم و وجود جسم خارجی توش از ماه ۲ به بعد قابل حس کردنه از آخرای ماه ۳ هم تکون میخوره جنین. اینجا ی چیزایی تعریف میکنن جز محالات

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

منم خیلی دلم میخواد حامله شدم به هیچکس نگم ولی .... پارم میکنن اگه نگفتم

چرا نگی عزیزم . اینجوری همه ذوق دارن واسش .

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من تابی بی چک زدم صورتی کم رنگ شد کل فامیل فهمیدن. به همه زنگ زدم داری خاله میشی🤣🤣رفتم آزمایش داد ...

🤣🤣🤣🤣🤣باز من ۱۰ روزصبر کردم ،شما دیگه خیلی عجله داشتی ، خدا برات حفظش کنه

لایک نکنید😜