2777
2789
عنوان

چیزی بگم از تعجب دهنتون باز بمونه

3759 بازدید | 115 پست

من تا ۸ ماهگیم به هیچکس نگفتم باردارم یکم از اولش شکمم بزرگ بود وچون بعد ازدواج هی داشتم چاق میشدم کسی شک نکرد حامله ام .فقط مامانم گاهی میگفت یه دکتر برو ببین چرا اینقد چاق شدی نکنه بارداری خبر نداری منم اصلا قبول نمیکردم.دیگه افتادم تو ۸ ماه گفتم حامله ام یعنی مادر شوهرم انقد ذوغ کرده بود که نگو.خواهر شوهرم داشتن شاخ در میاوردن.همه فامیل متعجب بودن چطور من ۸ نگفتم حامله ام وعلائم بارداری پنهون کردم 

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده یا خوب؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

منم سر دومی ناخاسته شد به خانواده شوهرم نگفتم البته فقط ۵ماهمم بود منو دیدن یکم شک کردن ولی نفهمیدن.دیگه ماه هشتم ب خاهرشوهرم گفتم باردارم

یبارم ماه هفتم بود برادرشوهرم منو دید نفهمید باردارم