2777
2789

اینجا ک تا بحث میکنیم سریع میریزن تو تاپیکام ک بخونن بیان بگن تو فلانی .یعنی میشه متوجه شد ک کی تاپیکاتو میبینه .الان ی خانوم تاپیک زد گفت فلان کاربر مگه بیکاری اومدی همه ی تاپیکای منو میبینی تاپیک ترکید خاستم بپرسم از کجا فهمیدی .از کجا میشه فهمید طرف تاپیکاتو دیده .من اینجا زیاد بحث میکنم درجا میریزن تو تاپیکام برا تیکه اندازی😂🤔مثلا اگه چند روز پیشم ببین بازم براشون میزنع🤔همین الان بحث کردم می‌خوام ببینم میاد بیشتر کدوم تاپیکامو میبینم ک توضیح بدم قضیه اصلی چیه بی خود توهین نکنه😂🥲

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

قسمت مشاهده افراد آنلاین رو بزنید.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قسمت مشاهده افراد آنلاین رو بزنید.

ن بابا اینو ک می‌دونم مثلا دیروز دیده باشه میشه فهمید نمیتونم برم همه ی تاپیکام ک 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

آره میشه زیر تاپیکت یه گزینه ی سبز هست که نوشته مشاهده افراد آنلاین اونو بزنی میاره

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

ن بابا اینو ک می‌دونم مثلا دیروز دیده باشه میشه فهمید نمیتونم برم همه ی تاپیکام ک

نه امکانش وجود نداره.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

آره میشه زیر تاپیکت یه گزینه ی سبز هست که نوشته مشاهده افراد آنلاین اونو بزنی میاره

ن بابا مثلا یکی دیروز تاپیکامو ببینه منظورم بود

ن بابا مثلا یکی دیروز تاپیکامو ببینه منظورم بود

نه اینو نمیشه

فقط افرادی که همون لحظه تو تاپیکت هستن رو میاره

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌