2777
2789
عنوان

شما هم با اسنپ مشکل دارین

191 بازدید | 16 پست

من اسنپ میزنم مثلا یه قیمت معمولی میاد بعد هیشکی قبول نمیکنه خودش دوباره قیمتو میبره بالا سریع یکی قبول میکنه!!!

خدا نکنه تو ایران یه چیزی تک بشه دیگه هیچی!

کاشکی تپسی و مایکت و اینجور چیزا رو جا بندازیم واقعا

آنکس که تورا شناخت جان را چه کند....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا ۹۹ دزصد اوقات تپسی استفاده میکنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من هم مشکل دارم.... اینقدر منتظر میمونم برای یه ماشین کلافه میشم.

من تویی هم دارم. همزمان توسی هم میزنم هرکدام زودتر گرفت، اون یکی رو لغو میکنم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
من خودم ماشین دارم وقتی هم که نتونم رانندگی کنم زنگ میزنم آژانس کلا اسنپ ندارم

آژانس ها بخاطر اسنپ همیشه در دسترس نیستن 

لااقل برای من

کار خوبی میکنین ندارین خیلی سواستفاده میکنن

آنکس که تورا شناخت جان را چه کند....