2777
2789
عنوان

بیا حتما میخندی

108 بازدید | 9 پست

اقا من مامانجونم رفته بود کربلا یه اتفاقی افتاده از زبون خودش میگم:

ما کاروان همه زن بودیم با دخترم و زن داداشم رفته بودیم کربلا یه شب توی پیاده روی خیلی خسته شده بودیم و گفتیم همینجا چادر بزنیم و بخوابیم همه قبول کردن شام رو که خوردیم یه او طرف تر آشغال هارو گداشتیم تو پلاستیک و گزاشتیم همونجا موقع خواب شد همه خوابیدن نصف شب ماشین اشغالی ها اومده بودن آشغالیی که گذاشتی رو ببرن منم که دم در چادر خوابیده بودم وقتی چراغ نارنجی ماشین آشغالی رو دیدم فکر کردم داعش اومده نزدیکمون🤣🤣 

داد میزدم یا ابلفضل داعش داد میزدم یا خدا به ما رحم کنین ما همه زنیم حالا همه ی زن های داخل چادر به خودشون پریده بودن و اوناهم جیغ میزدن تمام سپاهی ها دور چادر ما جمع شده بودن ما فکر میکردیم داعشن وقتی یکشون گفت چی شده خواهرم؟ تازه فهمیدیم اشتباه کردیم همه تا صبح میخندیدیم و غش میکردیم از خنده🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😂😂😂😂😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔