2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150148 بازدید | 896 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینبار وقتی اومدن خونت به شوهرت بهونه بیار که نمی تونی غذا درست کنی و از بیرون بگیر

از اول تا آخر مهمونی هم بشین کنارشون و بلند نشو. حسابی هم باهاشون گرم بگیر. به شوهرت هم بگو پیششون میشینم بهشون خوش بگذره کارهای پذیرایی رو بده شوهرت

در کل همه چیز رو بنداز گردن شوهرت که دیگه از این هوس ها نکنه

واسه اینا باید پررو بود من باشم بازم میرم عادی رفتارمیکنم

ما دیگ نرفتیم. وقتی میبینی دلش به رفتنت نیست چرا بری. میگم ک 4ساله پامونو خونه داداشم نزاشتیم. یسری داداشم گفته بود شام بیاین اینجا.ما میخواستیم بریم ک  ساعت 7 زنداداشم زنگ زد اگه میاین شام بزارم ماهم دیدیم اینجوری میگه گفتیم نه مزاحم نمیشیم. 

اخرشم به داداشم سرکوفت میزنه ک دعوتشون هم میکنی نمیان کلاس میزارن 

اخه تو مهمون میخوای دعوت کنی باید اینجوری کنی. خب معلومه وقتیم بریم میخواد اخم و تخم کنه بره اشپزخونه یا بگه خسته شدم از صب سرپا بودم

چجوری به من زنگ‌نمیزنن که

همون موقع که خبردارمیشی بزار بروبیرون،جایی،خونه مامان و،،،

خلاصه خونه نباش

شوهرت مجبورمیشه بگه اومدم خونه نبوده وخودش کنسل کنه

تاپیک پربازدیدچندروزپیش همین بود،خواهرشوهرمدااام خانوادگی خونش بودن تاآخرزندگیش نابودکردن،تازه طلبکارم بودن

وخدایی که بشددددت کافیست❣

درد منو داری...

درمان پذیر نیست

من بگم برات از مهمونا

خانواده شوهر از پدر و مادر برادرها که خیلی زیادن و بچه هاشون و خانواده جاری ها که شامل پدر مادر و داداش و خانواده هاشون...عمه ها و عروس ها پسرها که چهارتا عمه با چندتا عروس و داما و نوه ها که کلی می شن...خاله ها و دخترخاله ها و بچه وشوهراشون و حتی دوست خانوادگیشون...

دایی ها که خودشون یه ملتن...۸تا دایی و ایل و طایفه ...

از همه خنده دارتر مادرخانم پسرعمه شوهرم...

می یان ...چندروز می مونن حتی یک هفته تادوهفته هرسال دوبار یابیشتر...

کل پس اندازمون می ره....

کلا زندگی برام نذاشتم...

باشوهرم کلی دعوام شد اما جاری ها می دونن پیشتر می یان بخصوص یکیشون که خیلی گاوه ه ...

دیگه بریدم اگر بچه نداشتم تحمل نمی کردم...

اینم بگم ما نمی ریم نه وقتشو داریم نه روشو...

کلا زندگیمو به گه می کشن آسایش برام نمی مونه واقعا چاره ای ندارم...همه روش هارو امتحان کردم اما اما نتیجه نداد...

کاش از ایران می رفتیم ...شاید فرجی می شددد هرچند محالههه

😭😭😭😭😭😭😭

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
بعد چطوری زندگی شحصی دارید؟چطوری هزینه اش رو تامبن میکنید؟چطوری ب غذا و مرتب کردن میرسید؟حداقل ی چی ...

کاملا قابل باوره

تو ی کاری رو مرتب انجام بده چند سال دیگه اذیت نمیشی

عادی خسته نمیشی😊

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
اینکه فقط میان رو مخه اسمش روشه رفت و آمد چرا ایشون میخواد بره نمیزارن؟

خب این بیشترشون رو میرسونه

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

تا وقتی بشینی فکر کنی یکی بیاد ناجیت بشه عمرت تموم شده خودت دست بکار شو خودتو بزن مریضی هروقت اومدن خجالت نکش بگیر بخواب هیچکارم نکن دوبار اینکارو کنی دیگه نمیان مگه تو کلفتی یا خونت هتل رستورانه ارزش خودتو نیار پایین فک نکن  با شکم حامله بلند شی هزار جور کار کنی عزیز شدی نه بی ارزش شدی فقط .چه جایی بهتر از خونه شما که همه چی محیا باشه 

کامل‌ بخون من آدم بی ارزشی نیستم یهویی برم زنگ‌میزنم از قبل و اونا میگن نیستیم یا برنامه داریم

استارتر دفعه بعد بی خبر برو . چند بار هم تکرارش کن . درسته با شخصیت هستی خبر میدی ولی چند بار باید برخوردت رو عوض کنی . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️