2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150148 بازدید | 896 پست

همشش تقصیر مرداست. مرد اگه تعادل داشته باشه هیچ وقت حسادت بین عروس و مادرش ایجاد نمیشه. همون قدر که مادر محترمه خانم هم هست. باید به اون هم بها داد. نه اینکه زنو قربانی مادر کرد. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه زمانی خانواده شوهرم 

چند تا خیابون با ما فاصله داشتن 

جاری و شوهرش خواهر شوهر مادرشوهر دوتا دیگه برادر شوهر صبح می آمدن ساعت ۱۱شب موقع خواب میرفتن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

مشکل اصلی اقایون اینه فکر میکنن خانم ها حامله میشن تا جای پاشون سفت بشه شوهره بیرونشون نکنه

نمیفهمن که یه خانم اگه کار به استخونش برسه بچه و پول و مهریه و خونه و زندگی میندازه جلوی اقاهه و فرااار میکنه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

اسی جانم منم مث تو بودم انقد غر زدم و اخم و تخم کردم تا پاشونو بروندم ؛ همشم میگفتم چرا همش اینا بیان من نمیرم خونه هاشون ؛ بعد بیچاره ها دیگه کلا نیومدن ؛ شوهرم ک همش غصه داره و خودمم حوصلم سرمیره دلم مهمان میخاد ؛ و یه آپشنه خوبی ک داشتن این بود ک هروقت میومدن شوهرم کلی برا خونه خرج میکرد و بعدشم یه چیز خوبی برام میخرید 

جامعه ی مارو جوامع دیگه به فکر چین شماها به فکر چین ، دنیا به آخر نرسیده بزار بیان اما کلفت نباش براشون ، اونا هزاران بار دیگه میان چون سما برات مهمه 

مولانا به شمس گفت :چه شد آرام شدی 

شمس گفت :وعده این شد خودم را آرام کنم تا جهان اطرافم نیزآرام شود 

تو داری چیزایی که نمیخوایو به خودت جذب میکنی دیروز مصاحبه داشتن با یه عزیزی که یکی از چشماش نابینا شده بود اما اون خانوم گفت من پذیرفتم و دارم زندگی میکنم بعد از یک سال ما باشیم دنیا دیگه به ته رسیده ماها جزو یشر نیستیم و این خیانت به بشریته 

پدر من نظامیه بازنشستس همچین چیزی که میگی نیس اینا رو از کجات در اوردی؟

از اونجایی ک چندتا نظامی دیدم همشون این طرز فکرشون  بود میگن حلال خدا رو حرام چرا بکنیم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
به شوهرم زنگ‌میزنن نه من شوهرم نمیگه به من تا یه ساعت قبل اومدنکه هیچ غلطی نکنم

تو ام برو سر بزن به خونه پدرت خواهرت اینا وبعد این که مهمونی تمام شد هرچی از دهنت میاد به شوهرت بگو

نگا اگه واقعا مشکل اینکه میان خونت زیاد ایراد نگیر  و اونا رو هم مثل خونواده خودت بپذیر ولی اگه دردسر برات دارن یا شر درست میکنن یا اختلاف میندازن اون قضیش جداست ،دختر خاله خودم ازدواج کرده بود بعد چهارتا برادر شوهر داشت که یدونش سالم نبودن همشون معتاد و خرابکار ،دوماد خونواده هم همینطور ،ولی شوهرش خیلی ادم خوبی بود این میترسید که رفت و امد زیاد شوهرش با خانوادش اینم خراب بشه 

رفت پیش ی سیدی جریانو گفت اچن بنده خدا هم ی دعا داده الان رفت اومدشون ایقد کم شده که نگو ،دیگه هیچ تعصبیم روشون ندارهو

وا فکردکنم متوجه نشدی ۱۵ نفر بیان خونت

خدا صبرت بده. من چند ماهی جای سما بودم کلافه بودم. خدایی اگه بچه هاسونو کنترل می کردن هیچ‌حرفی نبود. وای از دست خونسردی خودسون و بی تربیتی بچه هاشون. کم کم کاتش کردم. فهمیدن هم. گاهی متلک هم می ندازن که محل نمی ذارم

به شوهرم زنگ‌میزنن نه من شوهرم نمیگه به من تا یه ساعت قبل اومدنکه هیچ غلطی نکنم

بخدا همش دست خودته

اومدن پا نشو غذا درست کن ،بلند میشن میرن 

یا زنگ بزن مادر همسرت بگو توان مهمونی دادن به ۱۵ نفر رو ندارم .کمتر بیایید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من کمتر پیش میاد اجازه بدم همسرم غذا درست کنه.

تصویر پروفایلتو بده نی نی یار با جنسیت مچ کنه که وقتی توتاپیک ها شرکت میکنی بقیه گیج نشن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟