2777
2789
عنوان

دقیقا یک ماه شده که من بیچاره

188 بازدید | 15 پست

هی دارم سرفه میکنم به حدی که حس میکنم ببخشید می‌خوام بالا بیارم اصلا خلط ندارم ولی سینم خر خر می‌کنه هرچی شربت و اینا هم خوردم هیچ...به نظر شما عکس ریه بگیرم؟؟یادمه ماه قبل اون روز رفته بودم حمام بعد شب جلو کولر خوابیدم..از اون روز من هی سرفه میکنم میگم در حد مرگ راهش چیه؟

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

سینوزیتت عود کرده عزیزم

چون با سر خیس جلو کولر خوابیدی

یه مدت هرشب به مدت ۵ دقیقه بخور بده تا اگه ترشحاتی تو سینوس هاته شل بشه بعدش بلافاصله با سرم شستشو بینی و دستگاه مخصوصش بینیتو شستشو بده تا بیان بیرون

احتمالش هست خوب شی

منم ویروس گوارشی گرفتم هنوز خوب نشدم😢

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قفسه سینه تو با ویکس مخصوص سرماخوردگی ماساژ بده تا زیر گردن بعد روشو با یه لایه تایلون فریزر بپوشون تا صبح 

دم کرده کندر هم هر روز بخور 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سینوزیتت عود کرده عزیزمچون با سر خیس جلو کولر خوابیدییه مدت هرشب به مدت ۵ دقیقه بخور بده تا اگه ترشح ...

خیس نبود من ظهر رفته بودم

من بخور ندارم متاسفانه میشه با آب کتری ؟؟واقعا دیگه نمیتونم نفس بکشم 

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

حتما عکس و اسکن از ریه رو انجام بده ممکنه خدای نکرده برونشیت و .... باشه یا ویروس داخل ریه رفته و موندگار شده باشه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

قفسه سینه تو با ویکس مخصوص سرماخوردگی ماساژ بده تا زیر گردن بعد روشو با یه لایه تایلون فریزر بپوشون ...

ویکی چیه

قفسه سینه تو با ویکس مخصوص سرماخوردگی ماساژ بده تا زیر گردن بعد روشو با یه لایه تایلون فریزر بپوشون ...

س

حتما عکس و اسکن از ریه رو انجام بده ممکنه خدای نکرده برونشیت و .... باشه یا ویروس داخل ریه رفته و مو ...

واقعا؟؟یک ماهه آخه اینطوریم باید برم دکتر دیگه

خیس نبود من ظهر رفته بودممن بخور ندارم متاسفانه میشه با آب کتری ؟؟واقعا دیگه نمیتونم نفس بکشم

اشکال نداره با هرچی داری بخور بده تو قابلمه یا کتری

ولی حتما بعدش بینینو بشور و محکم فین کن تا اگه چیزی هست دربیاد

برو سرم شستشو از داروخانه بگیر با یه دستگاه شستشو بینی

اولش ممکنه اذیت شی اب که میره تو بینیت ولی بعدش که عادت کردی خیلی خوبه راه نفس ادم باز میشه 

اشکال نداره با هرچی داری بخور بده تو قابلمه یا کتریولی حتما بعدش بینینو بشور و محکم فین کن تا اگه چی ...

من فقط سرفه یه صدای وحشتناکی میده گلوم اصلا اگه شما بشنوی فکر می‌کنی لابد مریض شدم در صورتی که...

خیس نبود من ظهر رفته بودممن بخور ندارم متاسفانه میشه با آب کتری ؟؟واقعا دیگه نمیتونم نفس بکشم

راستی اگر بینیت خشکه داخلش حتما بعد شستشو چربش کن که بدتر نشی

یا اگر خیلی خشک شده مرحله شستشو رو حذف کن و بعد بخور فقط برو فین کن اگه چیزی هست دراد و بعدم چرب کن داخل بینی رو

اگه بازم خوب نشدی دیگه برو دکتر

ویکی چیه

عطاری های معتبر دارن بگو ویکس مخصوص سرماخوردگی میخوام به پهلوهاتم بزن 

روغن بنفشه بر پایه سیاه دانه و روغن بنفشه بر پایه کنجد هم بگیر به مدت ده شب یکشب درمیون یه شب برپایه کنجد یه شب بر پایه سیاه دانه بریز داخل بینی به مدت ۷یا ۸ دقیقه به حالت سجده بشین تا پشت سینوس ها تخلیه بشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من فقط سرفه یه صدای وحشتناکی میده گلوم اصلا اگه شما بشنوی فکر می‌کنی لابد مریض شدم در صورتی که...

معمولا اینا یا سینوزیته یا الرژی

من خودم چندساله درگیرم هرکی یه چیزی میگه

عجیبیش اینه هرسری با یه چیزی تا مدتی خوب میشم

یه بار با بخور یه بار با اسپری یه بار با شستشو

ولی خب اگه بینیم داخلش خشک باشه و شستشو بدم بدتر میشه چون اب نمکه میسوزونه بینی رو 

منم چندسال پیش یه مسافرت رفتم تو زمستون که سرم بدجور سرما بهش خورد و اینجور شدم

سینوسام حساس شدن

واقعا؟؟یک ماهه آخه اینطوریم باید برم دکتر دیگه

حتما حتما باید بری دکتر باید جدی بگیری خطرناکه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️