2777
2789

اسمشو+ خانم گزاشتم چون هفته قبل ناراحتم کرده بود و خیلی از دستش شاکی بودم😅

کارم بچگانه بوده میدونم ولی خب .. امشب که مادرشوهرم بهم زنگ زد همسرم دید اسمشو عوض کردم ناراحت شد ولی چیزی نگف

احساس میکنم گند زدم نمیدونم اگه پرسید چی بگم.. ممکنه حتی اونم اسم مامان منو عوض کنه😑 کاش همسرم نمیدید 

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید هی از اول مامان میزاشتی 

با اینکه مادر شوهرم خیلییی زن خوبیه و خیلییی دوستش دارم و دختر عمه بابامم هست و واقعاااو هیچ بدی بهم نکرده باز مامان سیوش نکردم 

زدم عمه 

چون واقعا مادر شوهر با مامان فرق داره

نباید هی از اول مامان میزاشتی با اینکه مادر شوهرم خیلییی زن خوبیه و خیلییی دوستش دارم و دختر عمه باب ...

خودمم دوس نداشتم اسمشو مامان + اسمش سیو کرده بودم و اونو اصلا به چشم مامان نمیبینم ، همسرم هم اسم مامان من + کلمه مامان سیو کرده، الان فقط دوس ندارم همسرم ناراحت شه

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
خودمم دوس نداشتم اسمشو مامان + اسمش سیو کرده بودم و اونو اصلا به چشم مامان نمیبینم ، همسرم هم اسم ما ...

اره دیگه الان از اول نوشتی نباید پاک میکردی خدایی حق داره ناراحت شه یه جوری از دلش دربیار