2777
2789

خانوما من یه جایی منشی هستم   پیش وکیل این وکیله که پیشش کار میکنم هر روز  توالت رو به گند میکشه عین بچه های یکساله  هرروز گندشو من تو توالت باید براش بشورم یعنی از اینکارش خجالت نمیکشه   از بس گندشو هرروز تمیز میکنم خسته شدم پیرمرد خجالت نمیکشه بنطرتون منظورش ازاینکارش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟بچه ها ایده شما چیه چیکار کنم خانومای باتجربه جواب بدن خواهشا

مگه منشی نیستی چرا دستشویی میشوری

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بروش نمیاری؟؟؟؟مگه وظیفه تو اینکاراس؟؟؟؟؟؟؟

خجالت میکشم خسته شدم از بس عین بچه ها گندشو تو سرویس تمیز کردم  منطورش چیه ازاینکارا خجالت نمیکشه؟؟؟

منشی مگه نباید نطافت کنه?

ن والا نهایت ی چای یا قهوه ببره

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
من باشم یه جا دیگه کار میکنم یا حداقل باهاش طی میکنم که من قرار نیست زیرشو تمییز کنم پرستارش که نیست ...

اخه کار بهتر نمیتونم پیدا کنم گفتم راهکار؟؟؟چیکارکنم

ن والا نهایت ی چای یا قهوه ببره

واقعا اخه من قبلا چن جای دیگه هم منشی بودم  همیشه سرویس تمیز کردم ولی هیچکس اینقدر نامحترم نبوده توالت رو عین بچه ها به گند بکشه منشیش تمیز کنه یعنی زحمت تمیزشدن توالت نمیده 

رو در بنویس لطفا نظافت رو رعایت کنید

نمیتونم گلم  خجالت میکشم  نمیدونم چیکار کنم امروز که رفتم دفتر دوباره گندش تو سرویسه  نمیتونم چیزی بخورم از بس گند این مرده گنده رو تمیزش کردم