2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد یه آدم آویزون باشه زن و مرد هم نداره 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خب وقتی دست شما نبوده چرا استخاره گرفتی!!! استخاره رو زمانی میگیرن واقعا درمونده شده باشی همه راه‌ها رو رفتی بررسی های لازم رو کردی به نتیجه نرسیده باشی اینجا اختیار با شما نبوده پس لزومی هم به استخاره نبوده

استخاره هرچی اومد باید بهش عمل کنی اگه آدم معتقدی هستی و

البته اگه پیش آدم معتبری گرفته باشی

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
استخاره بعد از تعقل و مشورته عزیزم. همین طوری نگیر. من چوبشو خوردم و تاوان خیلی سختی دادم.

به استخاره نیس که اخه 

چون عمل نکردی چوبشو خوردی کلا بد بوده برات برعکس عمل کردی نتیجه استخارت شد دیگه ... نه که چون عمل نکردن به استخاره

چرا من یه بار گرفتم بد در اومد انجام دادم بیچازه شدم سرش

واقعا همینه درست میگی اگه بهش معتقد باشی نتیجه هرچی باشه بهش عمل کنی متوجه درستی جواب میشی

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
چقدر بد یه آدم آویزون باشه زن و مرد هم نداره

عزیزم زندگی نمیتونم که بدو بگم باشه طرف به دوستی کلی تلاش میکنه  یه مدت تلاش میکنم نشد جدا میشم قل زنجیرش نکردم که یا نگفتم که جدا بشی خودم میکشم من مهریه ندارم بخوام تهدیدش کنم الانم راصی شدم برا جدایی سر استخازه ها دهرم عداب میکشم

استخاره من خوب اومده بود و بهش عمل کردم

ببین پیش آدم معتبر و تو ساعاتش گرفتی؟

مثلا اینجا برای مهم ترین مسئله میان میگن کسی استخاره بلد برام بگیره!!! خدایی من درک نمیکنم با چه عقلی برای یه امر مهم به کسی که تخصصش رو نداره میگن برام استخاره بگیر

ببین پیش آدم معتبر و تو ساعاتش گرفتی؟مثلا اینجا برای مهم ترین مسئله میان میگن کسی استخاره بلد برام ب ...

والا دو نفر که اینجا خیلی تعریفش میکردن گرفتم اولی تو زمان مناسبش گرفت دومی شب بود زنگ زدم نه ده درجا برام گرفت ولی میگفتن استخاره هاش درسته نمیدونم حالا..‌ 

استخاره من خوب اومده بود و بهش عمل کردم

و

گاهی خیر شما به هردلیلی تو اون مورد بوده که دیگه اونو خدا عالمه مثلا من خانمی رو می شناسم برای ازدواجش استخاره گرفت خوب اومد! ولی جدا شد ولی بعدها یکی از همکارای صمیمی همسرش به خواستگاریشون رفت بعد از مدتی مهاجرت کردن الان تو کشور محل سکونت بهترین موقعیت شغلی و زندگی رو دارن

شاید شاید خوبی از این جهت بود اگه با همسر سابق ازدواج نمیکرد همسر فعلی هرگز ایشون رو نمی‌دید