2777
2789
عنوان

بارداری دوقلو

206 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من دوقلو باردارم و دوقلوهام توی یه کیسه آب هستن الان هفته ۲۰بارداری هستم و دکترم گفته باید پیش یه متخصص بارداری های پر خطر برم اصفهان که مراقبت داشته باشم و بهم بگه ختم بارداریم باید چند هفته باشه اخه شهر خودمون گفتن ۳۴هفته  کسی برای شرایط من دکتری میشناسه اصفهان که کارش عالی باشه و بتونه کمکم کنه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصفهان نیستماما دو قلو داشتم۶ماه هست که زایمان کردممن اخر ۳۶ هفته زایمان کردماگر استراحت کنی بسلا ...

خب عزیزم من چون تو یه کیسه اب هستن باید زودتر ب دنیا بیان و میرن دستگاه ولی گفتن حتما باید پیش ی متخصص بارداری پر خطر برام اراک دکتر مکتبی رو معرفی کردن که خیلی شلوغه اصلا نوبت نمیدن مجبورم بیام اصفهان ولی نمیدونم پیش کدوم دکتر برم

من اصفهان نیستماما دو قلو داشتم۶ماه هست که زایمان کردممن اخر ۳۶ هفته زایمان کردماگر استراحت کنی بسلا ...

بسلامتی عزیزم انشالا همیشه تنشون سالم باشه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن برای منم دعا کن که بچه هام سالم ب دنیا بیان و زایمانم خیلی سخت نباشه

خب عزیزم من چون تو یه کیسه اب هستن باید زودتر ب دنیا بیان و میرن دستگاه ولی گفتن حتما باید پیش ی متخ ...

درسته

نه من دوتا کیسه بودن

۵روز دستگاه بودن و میخواستن بیشتر نگه دارن

راهم‌از محل سکونتم تا بیمارستان خصوصی دور بود

مجبور شدم زودتر بیارم خونه بچه هارو

الانم یادم میاد دلم کبابه اون چند روز از بچه ها دور بودم

بسلامتی عزیزم انشالا همیشه تنشون سالم باشه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن برای منم دعا کن که بچه هام ...

ممنون

الهی بسلامتی زایمان کنید

نگران نباشین

میگذره

فقط استراحت کنید

درستهنه من دوتا کیسه بودن۵روز دستگاه بودن و میخواستن بیشتر نگه دارنراهم‌از محل سکونتم تا بیمارستان خ ...

الهی اره خیلی سخته دوری از بچه ولی من همینجا زایمانم میکنه دکترم خداروشکر فقط برا ی مراقبت باید برم اصفهان ک مطمئن بشم چندهفته باید زایمان بشم

من ۲ تا کیسه جداست. ولی یه خانمی یه کیسه بود ,هر دوهفته میرفت چکاب

اره منم هر دوهفته چکاب دارم بخاطر اینکه خون بچه ها قاطی نشه باید هر دوهفته چکاب بشی سنو انجام بدی