2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون مشکل دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5709 بازدید | 52 پست
من و شوهرمم اوایل خیلی خوب کنار میومدیم با اختلاف نظر هم،ولی اواخر اصلا اینطور نیست فقط دائما درحال ...

لج بازی باعث بهم خوردن زندگیتون شده ...شما نباید از رفتن به خونه مادرش منعش کنی تا ایشونم پنهانی از شما کاری نکنه بالاخره خانواده اشو نمیتونه بذاره کنار ولی وقتی شما جبهه میگیری بدتر لج میکنه بهتره با زبون خوش و بهانه هایی مثلا سرم درد میکنه ناخوشم نمیتونم بیام تو هم لطفا پیشم بمون از رفتن منعش میکردی تا اینکه با جنگ و دعوا و لج بازی

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد

من نمیگم من خوبما ولی شوهرمم اصلا مراعات نمیکنه،مثلا من زایمان کردم بچم پرکشید یه هفته بعد تو خونه مهمونی گرفت و همکاراش و با خانواده دعوت کرد،من تو اون شرایط بلند شدم غذا درست کردم یه تشکرم نکرد اصلا

دو روز بعد گفت خسته نباشی همین.

نمیدونم چشونه میبینن دیگه خرشون از پل گذشته هرکار میخوان میکنن

Bazen canin çikar,sesin çikmaz

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما مشکل بزرگی نداریم اما مشکل من اینه ک شوهرم با خانم سابقش همه جا مسافرت رفتن اما بامن ک شش ماهه از ...

عزیزم شما دختر بودین با ایشون ازدواج کردین

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
بچه‌ها منم با شوهرم اصلا تفاهم نداریم همش در حال جنگیم همشم تقصیر اونه ولی قبول نمیکنه همش به فکر طل ...

به نظرم از راهش وارد نشدی.همه زن و شوهرا مشکل دارند با هم.دوتا خواهر و برادر که از یک خونند و با یک تربیت و یک فرهنگ و باهم بزرگ شدند باهم کلی اختلاف دارند.حالا مگه میشه دو نفر از دو خانواده با هم اختلافی نداشته باشند؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
لج بازی باعث بهم خوردن زندگیتون شده ...شما نباید از رفتن به خونه مادرش منعش کنی تا ایشونم پنهانی از ...

اصلا  لج بازی و دعوا نبود بهش گفتم عزیزم میریم هرسال،امسال من دوس ندارم فک و فامیل بهم ترحم کنن بیا دوتایی بریم مسجد

اونم خیلی ریلکس گفت نه من هرسال باید اونجا باشم تو بمون خونه و اگه خواستی بیای خبر بده 

بعدشم رفت

Bazen canin çikar,sesin çikmaz
به نظرم از راهش وارد نشدی.همه زن و شوهرا مشکل دارند با هم.دوتا خواهر و برادر که از یک خونند و با یک ...

آخه از چه راهی همه میگن با مهربونی آخه تا کی وقتی خودش پرخاشگره از حرفی مطابق میلش نباشه پس من چی  

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
اصلا  لج بازی و دعوا نبود بهش گفتم عزیزم میریم هرسال،امسال من دوس ندارم فک و فامیل بهم ترحم کنن ...

پس ببخشید من بد فهمیدم عذر میخوام💐

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد
آخه از چه راهی همه میگن با مهربونی آخه تا کی وقتی خودش پرخاشگره از حرفی مطابق میلش نباشه پس من چی &n ...

مشاوره نرفتید؟

الان به طلاق فکر نکن.وقتی فکرش باش که اگه جدا شدی پیش خودت مطمئن باشی هر راهکاری که وجود داشت برای نگه داشتن زندگیت انجام دادی و همه تلاشت رو کردی.الان فقط شما و شوهرت نیستی.بچه هاتون هم هستند.باید شرایط رو بسنجی.با مشاور خوب و کاربلد صحبت کن و راهنمایی بگیر.شاید شوهرت مشکل اعصاب داره و نیاز به مصرف دارو داشته باشه.و درمان بشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....