2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون مشکل دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5709 بازدید | 52 پست
مردها دوست دارن حرف اونها بکرسی بشینه. نباید زیاد باهاشون بحث کرد. باید بگی چشم . حتی الکی. 

آخه اصلا نمیشه الکی بگم چشم اگه بگم باید واقعا اون کارو انجام بدم

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره نرفتید؟ الان به طلاق فکر نکن.وقتی فکرش باش که اگه جدا شدی پیش خودت مطمئن باشی هر راهکاری که ...

شوهرم که اصلا به مشاوره نمیاد میگه من هیچ مشکلی ندارم ولی من رفتم گفت باهاش کنار بیا با مهربونی

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

توی یه کتاب نوشته بود هیچ توقعی از کسی نداشته باشید مگر توقعاتی ک حاضرید برایشان بمیرید. منم فقط از شوهرم توقعاتی ک خیلی زیاد برام مهمه رو دارم.و بهش گیر میدم. نه سر همه چیز. سخته ولی آسمون جای دیگه ابی تر نیست .

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1430571/%da%a9%db%8c%d8%a7-%d8%a8%d8%a7-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d8%b4%d9%88%d9%نی نی یار تاپیکمو پاک کن86-%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%86

من متاسفانه یا خوشبختانه دوبار ازدواج کردم  شوهر اولم اصلا درکم نمیکرد واقعا همو نمیفهمیدیم انگار ک چاریا پنج تا شوهرکردم چون خیلی راحت خانوادش بهم تحکم میکردنو دستورمیدادن ون انگار انگار ک من زنه اونم ن زنه بقیه خیلی تلاشا کردم تادرست شه اما نشدو جدا شدم  اما الان جونمم واس شوهر دومم میدم چون ممکنه اختلاف نظر یا تفاوت داشته باشیم تو بعضی مساعل اما همین ک مرده و اجازه دخالت ب دیگران نمیده ستایشش میکنم 

خدا همه آرامشم تویی ❤