2777
2789

خنده دار نیس...ولی من شوهرم منو توراه مدرسه دیده بود و بعدم اومد خاستگاریم... ولی فک کن منو بااون فرم گله گشاد مدرسه پسندیده طفلی😁😁😁

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

ما باهم دوس بودیم.هم محله ای بودیم.الان شدم زن دایی هم کلاسیم.۲ سال دوس بودیم.یه روز داشتم خونمون ظرف میشستم با خودم گفتم چی میشد الان بهم پیام بده...بعدش رفتم دیدم چند بار زنگ زده چندتام پیام داده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خنده دار نیس...ولی من شوهرم منو توراه مدرسه دیده بود و بعدم اومد خاستگاریم... ولی فک کن منو بااون فر ...

اي واي 😂😂 پس واقعا عاشق شده چون هيچكدوممون با لباس مدرسه جذاب نيستيم 😂😂

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️

خنده دار اينكه 

روز بعد عقد رفتيم با ماشين دور دور 

هر دو عاشق 

بعد شوهرم برگشت گفت بوس ميدى 😅من فكر كردم ميگه دوستت دارم 😂

گفتم بله منم دوستت دارم 

حالا اون سرخ و سفيد شده بود بوس ميخواست 

منم در عوالم خودم☺️☺️

يادش بخير 🙂

🧿
ما باهم دوس بودیم.هم محله ای بودیم.الان شدم زن دایی هم کلاسیم.۲ سال دوس بودیم.یه روز داشتم خونمون ظر ...

اي جانم ايشالا خوش بخت بشيد،،،

خنده دار اينكه  روز بعد عقد رفتيم با ماشين دور دور  هر دو عاشق  بعد شوهرم برگشت گف ...

هاهاها 😂 گوشاتو تيز كن خواهره من

مادر شوهر خواهر شوهر مرا ديده بيدن پسنديده بيدن 

به به سليقه مادر شوهري،،الانم رابطه خوبه همچنان؟؟

تو دوران اشنایی که میرفتیم بیرون قدم بزنیم ،گاهی میخوردیم بهم ...مثل حالت تنه زدن

من هم خجالت میکشیدم هم چون خیلی پر رو ام یواشکی میخندیدم جوری که شوهرم نبینه ....بعد نگاهش که میکردم اون انقدر جدی بود که من هی حواسمو جمع میکر م که دیگه بهش نخورم...ولی بازم به هم برخورد میکردیم...

بعد از عقد فهمیدم خودش عمدا خودشو میزده به من ...میگفت خب حال میداد 😄 تازه هی میخواستم بغلت کنم ترسیدم فرار کنی 😂😂😂😂😂

اي واي 😂😂 پس واقعا عاشق شده چون هيچكدوممون با لباس مدرسه جذاب نيستيم 😂😂

نمیدونم بخدا ولی هرچی که بود بدجور پیله بود😅😅😅😅

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁