2777
2789
عنوان

شوهرِ لطفا بیاین

213 بازدید | 32 پست

پنجشنبه داداشم عمل داشت پارسال تصادف کرده بود و پلاتین گذاشته بودن پنجشنبه رفتیم که پلاتینشو در بیارن

اول که سرکار بود این هیچی

ولی حتی یه بار هم زنگ نزد...

زنگ هم هیچی یه پیام هم نداد!

دیگه نمیخوام دلسوزی واسه خودش و خانوادش و احدی از هم خون هاش بکنم 

چون واقعا بی لیاقتن

بچه داداشش دستش شکسته بود رفتم بیمارستان خارج ساعت ملاقات و واسش چیزی خریدم و بردم (از ذات خوب و تربیت خانوادگی و نون حلالیه که بهم دادن) اما شوهر من چی؟

حیف اسم شوهر ک بذارم روش...حیف شناسنامه ام که کثیف و به نجاست کشیده شد با اسمش...

دیگه محلش نمیدم

بره به درک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر داداشت ب شوهرت توهین میکنی؟؟؟دلت از ی جا دیه پره

چ ربط داره شوهری ک ب خانواده زنش احترام نزاره انگار ب زنش احترام نزاشته شوهرای این دورو زمونه پایدار پیدا نمیشه باید ب خانواده چسبید و بخاطر ی الدنگ ب خانواده پشت نکرد

بخاطر داداشت ب شوهرت توهین میکنی؟؟؟دلت از ی جا دیه پره

اره دلم از دستش خیلی پره!

مامانم مریض بود انگار نه انگار

اینقدر دلسوزش بودم یه قدم واسم برنداشت

اره بهش توهین میکنم دست منم باشه جفت قلم پاشو خورد میکنم 

دیگه نمیخوام بهش بها بدم بی شعور پست فطرت رو

غصه نخور عزیزم

والا اینقدر به خاطر این از عروسی گذشتم از اینه شمعدون گذشتم از همه چیم گذشتم ولی جای تشکر دوقورت و نیمشونم باقیه و پررو !!

خدا لعنت کنه اینجور ادمارو

با اینکه کار میکنم چشمش رد پول منه که چون داره خونه میخره امیده من کمکش کنم !!

چیزی که تو شهر ما رسمه 

من موندم جهاز من چطور باید کامل میبود اونوقت اون پول نداره مادرش با پررویی تمام میگه کمک کنید بهم خونه بخرید

در صورتی که پسرش فقط جلو دماغ خودشو میبینه

بره پی ولگردی و گوشی اخرین مدل بخره و ..درصورتی که یه تیکه بیسکوییت تو خونه نیست

یه دونه مانتو واسه من نخریده تو این4سال که زنشم!!

چ ربط داره شوهری ک ب خانواده زنش احترام نزاره انگار ب زنش احترام نزاشته شوهرای این دورو زمونه پایدار ...

نمیگم ب خانواده پشت با بی احترامی کنه 

میگم اتیش هرچقدر تند بسوزه جایه خودشو سیاه میکنه شوهرش نیومد مهم نیس بدی خودش رو نشون خانواده خانمش داده

قرار نیس خانم جنگ بزرگ راه بندازه فقط بهش بگه کارت بد بود باید میومدی باعث سر شکستی و بی ابرو خودت پیش خانوادم شدی همین 

بعدش به خانواد شوهرش احترام نزاره

دعوا و جنگ درست نیس با سیاست پیش بره

چ ربط داره شوهری ک ب خانواده زنش احترام نزاره انگار ب زنش احترام نزاشته شوهرای این دورو زمونه پایدار ...

واقعا انگار هنوز بند نافش از مادرش جدا نشده

حیف که اینده و جوونیم داره تباه میشه:((

بی شعوره یا بهش یاد ندادن بنظرم این جور آدما بیشتر خودخواهن...خودشونو میبینن

مادرشم همینه 

پررو و بیشعور

پول ندارن بی پول عالم هستند دو قورت و نیم شونم باقیه انگار ازت طلب دارن

من چه برخوردی باهاش داشته باشم

بزنم به بی محلی؟

بگم باسن لقت؟

نمیگم ب خانواده پشت با بی احترامی کنه میگم اتیش هرچقدر تند بسوزه جایه خودشو سیاه میکنه شوهرش نیومد م ...

والا عزیزم من دیگه اوایل دل خودمو میخوردم و گریه میکردم ولی الان واقعا اصلا قد یه جو هم اهمیت نداره که چرا نیومده!

فقط دارم بخت سیاه خودمو لعن و نفرین میکنم که چرا این آدم شده همسر من

من عاشق بچه ام ولی باید پا بذارم روی خواسته ام چون این ادم لیاقت نداره پدر بشه!

و چون اون یه ادم بی سر و پاعه حیفه که بچه بیاد و دلش خون بشه که باباش حامی ش نیست

همون طور که الان حامی زنش نیست

الهی که درد و بلای خانوادم بخوره تو سر خودش و خانوادش 

و منم پشت دستمو داغ کردم دیگه نه قدمی واسه خودش نه خانوادش بردارم

مادرشم همینه پررو و بیشعورپول ندارن بی پول عالم هستند دو قورت و نیم شونم باقیه انگار ازت طلب دارنمن ...

تو هم تلافی کن...مثلا اگر خیلی بهت فشار آورد برو ملاقات طرف خودتو دیگه خسته نکن

تصمیت درسته گلم ولش کن

من شرمندم اگه تند حرف زدم

حلال کن عزیزم  حال روحی روانیم خوب نیست

خیلی احساس تنهایی میکنم  هی میگم اگه پیر شدم اگه فردا پس فردا مریض شدم و این ادم قدمی واسم برنداشت چی

خدایا من تکیه گاهی ندارم خودت تکیه گاهم شو