2777
2789
عنوان

شوهرِ لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برادرم بستری شده یوقت زنگ میزنم بدش میاد میگه به ما چه ولی مامانش مریض شده اصلا سراغ نگرفتم تا ب ...

مادرشوهر من اینقدر زرنگه قبلا یه چیزی گزیده بودش اینقدر میومد در گوش من تعریف میکرد و اخ و اوخ میکرد بعد که هی میگفتم بیا بریم بیمارستان میگفت نه من از دکتر رفتن متنفرم

خب اخه بنده خدا چرا دنبال جلب توجهی؟ هی میگی پس میگی 

این بار هر چی بگه به خدا یه کلمه هم دیگه جوابشو نمیدم و دلسوزی نمیکنم واسش

یعنی گفت که مثلا بریم ملاقات مادرم باهاش برو خودت نرو تنهایی ملاقات مادرشوهرت یا فامیلاش بزار خودش خ ...

تا جایی که بشه اگه موقعیت پیش اومد و مریض شد نه میرم عیادتش نه زنگش میزنم

الحمدالله که خدا جای حق نشسته تو مهرماه نوبت داره که رحم در بیاره

دست رو قران میذارم که نه عیادتش برم نه زنگش بزنم

پسراشم ک الحمدالله مادر دوست :)) مطمئنم اونا هم نمیرن

پارسال فشارش رفته بود بالا حالش بد شده بود خودش رفت بیمارستان هی من اصرار میکردم بیا بریم 

اون میگفت نه عادیه میره یه سرم میزنه برمیگرده

تا جایی که بشه اگه موقعیت پیش اومد و مریض شد نه میرم عیادتش نه زنگش میزنمالحمدالله که خدا جای حق نشس ...

خب پس تو هم دیگه کاری نداری اونم که براش مادرش مهم نیست پس چیزی نمیمونه معلومه که ایشون حتی به مادرشونم اهمیت نمیدن البته اینا برمیگرده به رفتار پدرش با مادرش که براش زنش مهم نبوده الان ایشونم اینجوریه 

خب پس تو هم دیگه کاری نداری اونم که براش مادرش مهم نیست پس چیزی نمیمونه معلومه که ایشون حتی به مادرش ...

دقیقا درست حدس زدی

و متاسفانه من که خانوادم میتونستن با تحقیق یا دوره نامزدی طولانی این چیز هارو متوجه بشن ،نشدن و من هم اینده ام به فنا رفت  

خب پس تو هم دیگه کاری نداری اونم که براش مادرش مهم نیست پس چیزی نمیمونه معلومه که ایشون حتی به مادرش ...

همه اینا به کنار برادرشوهر سواستفاده گر دارم که خیلی شیک و مجلسی کلاه سر داداشش میذاره

مادرشوهر من اینقدر زرنگه قبلا یه چیزی گزیده بودش اینقدر میومد در گوش من تعریف میکرد و اخ و اوخ میکرد ...

باز مال تو مادرشوهرت پدرشوهرت بهش توجه نمیکنه کمبود توجه داره مال من مارشوهرم پدرشوهر بهش توجه میکنه بچه هاش آخرم ناله میکنه کمبود توجه داره خاک بر سر

وا تو خودت نفهمیدی رفتار شوهرت با خانوادش چطوره؟

عزیزم دوره ی اشنایی و عقد ما فقط یک هفته بوده!

اونم اینجوری که من و خودش میرفتیم بیرون

والا من علم غیب نداشتم ولی هرچی هم که اصرار داشتم دوره ی نامزدی طولانی باشه هی مادرم میگفت تو شهر ادما بدجنسی میکنند خوبیت نداره!!!!

ببخشید گلم سوال بی ربط میپرسم برادرت سخت بود عمل پلاتین دراوردنش؟بعدش که اومد خونه راحت راه میرفت؟

فدات شم

عملش کلا نیم ساعت طول کشید ولی چون توی ریکاوری بود در کل یک ساعت و نیم شد

نه هنوز راه نمیره!

باید تا دو هفته روی پاش راه نره و اینکه پانسمانش یک روز در میون عوض بشه

فدات شمعملش کلا نیم ساعت طول کشید ولی چون توی ریکاوری بود در کل یک ساعت و نیم شدنه هنوز راه نمیره!با ...

منم باید پلاتین پامو دربیارم میترسم عمل پام خیلی طول کشید و خیلی سخت بود و درد داشتم..چرا راه نمیرن؟