2777
2789

طولانیه لطفا بخونید کامل توضیح بدم :یک ساله تو رابطه ایم اوایل گل و کادو زیاد میخرید منم جبران میکردم تولدم همون ماهی بود که اشنا شدیم تولد نگرفت فقط کادو گردنبند نقره داد تولدش سنگ تموم گذاشتم کافه و....ولنتاین جبران کرد کادوش حدود ۵تومنی میشد کافه نبرد باید میرقت سرکار البته اینم بگم ساعت کارش دست خودشه زیر دست باباش تو مغازه کار میکنه نمیدونم حقوق چقدر میده بهش ،خیلی وقتا بیرون میریم نهار نمیگیره حتی ظهر باشه گاهی وقتام میگیره، هیچوقت شام بیرون نبودیم کافه رفتیم ولی خیلی کم تو این یکسال یکبارم من حساب کردم دیگه نذاشت ولی بعضی وقتا میگه براش از خونه غذا درست کنم

خودم ماشین دارم خیلی کم پیش میاد بیاد دنبالم خونه هامونم دوره از هم

کادوهای کوچیک تا حالا گرفته واسم اما حس میکنم یه رگ خساست و حسابگری داره همین چند وقت پیش ۱۵۰م از پول خودش جنس خرید نیست بگم نداره ولی نمیدونم چرا کافه رستوران خیلی کم میبره

الانم غیر مستقیم بهش گفتم از چی ناراحتم و اصرار داره من تا حالا نمیدونستم بذار درستش کنیم ولی من دلگیرم ازش رابطمون هم جدیه میترسم خسیس باشه نتونم باهاش زندگی کنم

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان

برای ماشینش خرج میکنه هرچی لازم باشه ولی ب من میرسه حسابگره من دنبال پولش نیستم جبران میکنم ولی بلاخره توجهشو نشون میده

حس خساست نمیگیرم واقعا

حسابگره

نمیخواد الکی خرج کنه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خساست نمیگیرم واقعاحسابگرهنمیخواد الکی خرج کنه

برای ماشینش خوب خرج میکنه تو خانواده ای هم بزرگ شده اهل خوش گذرونی ان نمیدونم چرا ب من میرسه اینجوری میشه

بنظرم فرصت بدهتو بیشتر پیش قدم شو بیرون برید خودش گفته که اطلاعی نداشتهپس صبر کن

چندباری گقته بریم کارتینگ بولینگ سینما تله کابین و...من گفتم نه چون حس میکردم زورش میاد خرج کنه منم معذب میشم

چندباری گقته بریم کارتینگ بولینگ سینما تله کابین و...من گفتم نه چون حس میکردم زورش میاد خرج کنه منم ...

نباید معذب بشی

تو این مورد خانوما باید یاد بدن خرج کردنو

☆You Have To Stay

اسی اصلا پول تو جیبی بهت نمبده یا کاری بخوای انجام بدی بگه کارت منو بگیر خرید کن یا مثلا برات عیدی ن ...

پول نه خودم شاغلم خیچوقت نخواستم 

باهام میاد کارتشم میاره من خودم نمیذارم خرید کنه وظیفش نیست فقط توقعم این بوده مثل بقیه بیرون بریم بیایم

عیدی هم کادو گرفت داد

برای ماشینش خوب خرج میکنه تو خانواده ای هم بزرگ شده اهل خوش گذرونی ان نمیدونم چرا ب من میرسه اینجوری ...

ببین من تو اینجور رابطه بودم و ور نهایت ازدواج کردم الانم که الانه شوهرم روزای مهم یا پول میده میگه برو طلا بگیر یا یه چیز ضروری خونه رو بگیر کلا حسابگره نظرش اینه وقتی پول خرج میکنی باید ببینی برای چی خرج میشه سودی توش هس و اینکه مال تو برای ماشینش خرج میکنه مال من برای کارش همیشه بهترینا رو میخره ولی تو خونه من یه چیز تزیینی میخرم میگه به چه درد می خوره سعی کن بیشتر فک کنی