2777
2789

سلام بچها روزتون بخیر

گفتم یه تاپیکم بزنم برای اینکه شما هر سوالی داشتین بپرسید در مورد هرچی غذا، جای خواب و...

مثلا اینجا یه غذای معمول دارن با لوبیا سفید با رب مثل خوراک لوبیا ولی با برنج و یه رشته پلو هم دارن که البته آشپزشون ایرانی بود

راستی نی نی سایتم تجربیات منو در قالب مقاله منتشر میکنه اگر دوست داشتین بخونین نظر بدی

لینک مقاله:

https://www.ninisite.com/article/17554/از-تهران-تا-حرم-امام-علی-ع

لینک تاپیک:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14296342/25-ساعت-تو-راه-بودم

نهنگ اقیانوس آرام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه یکم توضیح بدید

از چی بگم؟

من پنجشنبه راه افتادم تا نجف اومدم اینجا حرم حضرت علی رفتم تو صحن حضرت فاطمه استراحت کردم و خوب و تمیز بود امکاناتم داشت 

دیگه غذاهاشم که گفتم چیاست به اضافه میوه و فلافل و چای

دیشبم با یه خانم آملی (ایرانی) آشنا شدم و قرار شد تا عمود 700 به سمت کربلا باهاشون همراه باشم

نهنگ اقیانوس آرام

یچیز جالب و قشنگ اینجا حمایت ایرانی ها از هم دیگست

مردا خیلی حواسشون به زنا هست

زنا خیلی هوای همو دارن

من رفتم از صحن حضرت زهرا بیرون ( که برای اسکان) جای دیگه رو پیدا کنم از این خونه های شخصی، که تمیز تره
راه افتادم رفتم سمت جاهایی که توی توییتر خونده بودم یه خیابون بود شارع الرسول توی نجف، راه افتادم توی تیغ گرما، برسم به اون خیابون.
از چند نفر پرسیدم " عینَ شارع الرسول "
بعد راهنماییم کردن
اما جلوتر که رفتم از آدمای هلال احمر پرسیدم میخوام برم یه جایی که اسکان پیدا کنم گفت برو موکب امام رضا برای خانوما بهتره و خوبم بود ولی خیلی گرم بود

نهنگ اقیانوس آرام