2777
2789
عنوان

هربار میخوام زندگی مشترکمو ترک کنم

616 بازدید | 39 پست

یادم میاد به اون روان شناس که یک و سال نیم پیش یه جمله بهم گفت.بهترین خودت باش و صبر کن تا زمانی که اگه رفتی پشیمون نشی و نگی ای کاش صبر می‌کردم اگه فلان کارو میکردم شاید بهتر میشد.یک سال و نیمه همین کارو میکنم ولی چیز قابل توجهی تغییر نکرده نمیدونم تا کی قراره صبر کنم کی قراره یه بار برای همیشه تمومش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناست اینو گفت چون فکر کرد میتونه اوضاعتو بهتر کنه

نگفت گیر کن توی رابطه ناکارآمد

تراپی اعتبار هر جلسه ش نهایتا یک یا دو ماهه چون روان مدام در حال تغییره تو بخاطر همین مجدد و مجدد مراجعه به روانشناس میکنی چون طبق شرایطت باید راهکار بگیری و این یه مسیره نه یه نقطه 

الان دوباره باید مراجعه کنی 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اون این را  گفت شما درست نفهمیدی 

یک طرفه هر چیزی  فایده نداره عزیزم 

ب نظرم آدم یک بار بدنیا میادیکبار زندگی می‌کنه 

وقتی میبینی فایده ندارد خودت گول نزن 

زندگی کن 

نه تحمل 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

یه روان شناس نمیتونه روان شما رو بشناسه شما خودت باید روان خودتو بشناسی،اگه فقط داری این آدمو تحمل میکنی و هیچ عشقی بینتون نیست قرار نیست چیزی درست بشه شما باید در کنار کسی  باشید که در کنارش رشد کنید در کنارش احساس کامل بودن کنید،بودن در کنار کسی که فقط روز ها رو سپری کنید واقعا بیهوده هست

کاربر آقا
مشکلت چیه

همسرم خیلی شخصیت بچه گانه ای داره اصلا فکر نمیکنه.

یه کارتو در عرض دو ماه موجودیشو از ۶۰ تومن کرده ۱۵ تومن.با ذوق میخواستم برم واسه خونه خرید کنم ذوق منو دید با سرعت سه برابر قبل از کارته داره استفاده میکنه.بهش میگم لباس ندارم میگه مامان من ۱۳ ساله لباس نخریده میگم خستم یکم تو بچه داری کمک کن میگه عمه های من انقد بچه بزرگ کردن تو ادا میای.میگم وسایل خونه کثیفه بده بشورن میگه مگه ریدم روشون.برادرش میاد چند روز خونمون میمونه میگم من معذبم میگه هیچکس با همچین چیزی مشکل نداره تو یاغی هستی و...